ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Кравченко Юлії Сергіївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ»”

 

До обласної ради надійшла заява від Кравченко Юлії Сергіївни стосовно призначення її на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ» на умовах контракту.

КРАВЧЕНКО Юлія Сергіївна, 1980 року народження. Освіта вища. У 2002 році закінчила Харківський національний університет радіоелектроніки і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Програмне забезпечення автоматизованих систем» та здобула кваліфікацію інженера -програміста.

У 2007 році КРАВЧЕНКО Юлія Сергіївна закінчила Харківську державну академію фізичної культури і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Олімпійський та професійний спорт» та здобула кваліфікацію магістра інформаційного забезпечення фізичного виховання і спорту.

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, додатку 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про призначення Кравченко Юлії Сергіївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ»”.

 

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань комунальної власності,

начальник відділу по роботі з керівниками

суб’єктів спільної власності, обліку майна

та майнових відносин виконавчого

апарату обласної ради                                                 Ірина ПОТОПАЛЬСЬКА