ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХVІ сесія VІІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 12 травня 2023 року                                                                           562-VIII

 

Про розподіл орендної плати

в 2023-2024 роках ОБЛАСНОГО

КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-

ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО
ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ»

 

Відповідно до абзацу третього частини п’ятої статті 17 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги звернення керівника ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО - ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ» від 26.04.2023 № 343  (вх. обласної ради № 2451/01-37 від 26.04.2023), ураховуючи висновки та рекомендації постійних комісій обласної ради: з питань спільної власності територіальних громад області; з питань бюджету, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Спрямовувати у 2023-2024 роках 100 % орендної плати (у період з дати прийняття рішення по 31.12.2024), нарахованої за оренду нерухомого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та обліковується на балансі ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ» (далі за текстом – підприємство), на розрахунковий рахунок цього підприємства, за умови її використання на утримання, облаштування, ремонт майна та його придбання в установленому чинним законодавством України порядку.

2. Зобов’язати керівника підприємства надавати Харківській обласній раді до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом, звіт про надходження і використання зазначених коштів.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА); з питань бюджету (Людмила НЕМИКІНА).

 

 

Голова обласної ради                                                        Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО