ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХVІ сесія VІІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 12 травня 2023 року                                                                           567-VIII

 

 

Про внесення змін до рішення обласної ради від 20 вересня 2022 року

№ 405-VIIІ, Положення про умови і розміри оплати праці керівників

комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності

територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, затвердженого

цим рішенням, та додатків до нього

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59, частини четвертої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 19.05.1999 № 859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об'єднань державних підприємств» (зі змінами), з метою впорядкування умов і розмірів оплати праці керівників комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, та строків подання фінансової звітності підприємствами, беручи до уваги лист директора ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Внести зміни до рішення обласної ради від 20 вересня 2022 року № 405-VIIІ «Про затвердження Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, та визнання таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 15 серпня 2019 року № 1093-VІІ», доповнивши пункт 3 підпунктом 3.1 такого змісту:

«3.1. Умови і розміри оплати праці керівників комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, визначаються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 травня 1999 року № 859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об’єднань державних підприємств» (зі змінами), підпункту 2.1.3. розділу ІІ та пункту 3.2 розділу ІІІ Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, затвердженого цим рішенням.».

2. Внести зміни до Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області (далі – Положення), затвердженого рішенням обласної ради від 20 вересня 2022 року № 405-VIIІ, виклавши його у новій редакції (додається).

3. Внести зміни до додатків 1, 2, 4 до Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, виклавши їх у новій редакції (додаються).

 

 

Голова обласної ради                                                        Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО