ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХVІІ сесія VІІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 01 червня 2023 року                                                                           612-VIII

 

 

Про погодження пропозиції щодо передачі об’єкта з комунальної у державну власність

 

Відповідно до пункту 32 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України  «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», пункту 4 Порядку подання та розгляду пропозицій щодо передачі об’єктів з комунальної у державну власність та утворення і роботи комісії з питань передачі об’єктів у державну власність, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 (зі змінами), ураховуючи висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Погодити пропозицію Міністерства охорони здоров’я України щодо передачі цілісного майнового комплексу КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО БЮРО СУДОВО-МЕДИЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ (юридична адреса: 61052, м. Харків, вул. Дмитрівська, буд. 14; ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ 02001937) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області у державну власність до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА); з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства.

 

 

 

Голова обласної ради                                                        Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО