ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

XVIII сесія VIІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Проєкт

 

Від "___"______ 2023 року                                                                  № ___-VІІI

 

Про клопотання щодо нагородження

Почесною грамотою та Грамотою

Верховної Ради України

 

 

Відповідно до Положення про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України, затвердженого Постановою Верховної Ради України від 05 липня 2001 року № 2541-IІІ (зі змінами відповідно до Постанови Верховної Ради України від 15 грудня 2005 року № 3216-IV), на підставі подань директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ» (вх.№ 3534/01-20 від 16.06.2023, вх. № 3531/01-20 від 16.06.2023), Лозівського міського голови (вх. № 3788/01-20 від 29.06.2023) та ректора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНА АКАДЕМІЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (вх. № 3821/01-20 від 03.07.2023), керуючись частиною другою статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ураховуючи висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування (висновок від ______),  обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.         Клопотати перед Верховною Радою України щодо нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України за багаторічну сумлінну працю, відданість справі, високий професіоналізм та з нагоди державного свята – Дня Незалежності України КОЛЕНОВА Ігоря Валентиновича, начальника служби з експлуатації та ремонту мереж  ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ».

2.  Клопотати перед Верховною Радою України щодо нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу підготовки педагогічних кадрів та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти  ПЕТРИЧЕНКО Лариси Олексіївни, першого проректора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНА АКАДЕМІЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

3. Клопотати перед Верховною Радою України щодо нагородження Грамотою Верховної Ради України за багаторічну сумлінну працю, відданість справі, високий професіоналізм та з нагоди державного свята – Дня Незалежності України ФУНДЕРЯКИ Ольги Ілларіонівни, завідувача сектору розрахункових операцій ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ».

4. Клопотати перед Верховною Радою України щодо нагородження Грамотою Верховної Ради України за багаторічну плідну працю, організацію роботи в старостинському окрузі в умовах воєнного стану, підтримку благодійних та волонтерських ініціатив, вагомий внесок у розвиток Лозівської міської територіальної громади та з нагоди державного свята – Дня Незалежності України ДОЛГОПОЛОВА Віктора Тарасовича, старости Бунаківського старостинського округу Лозівської міської територіальної громади.

5.   Направити до Верховної Ради України відповідні клопотання про нагородження Почесною грамотою та Грамотою Верховної Ради України.

6.   Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування   (Олег КАРАТУМАНОВ).

 

 

 

Голова обласної  ради                                      Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО