ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради «Про призначення Стрельнікової Ірини Миколаївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФАХОВИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

 

До обласної ради надійшла заява від СТРЕЛЬНІКОВОЇ  Ірини Миколаївни стосовно призначення її на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФАХОВИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ на умовах контракту.

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФАХОВИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ розташований за адресами: м. Харків, узвіз Куликівський, 3 та м. Харків, п-д Стадіонний, 10.

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФАХОВИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ – заклад фахової передвищої освіти, що провадить освітню діяльність, пов’язану із здобуттям фахової передвищої освіти за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра, може проводити дослідницьку діяльність та забезпечувати здобуття профільної середньої освіти професійного та академічного спрямування.

СТРЕЛЬНІКОВА Ірина Миколаївна 1976 року народження. Освіта вища. У 2001 році закінчила Харківський державний медичний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобула кваліфікацію лікаря, у 2016 році закінчила Українську інженерно-педагогічну академію за спеціальністю «Педагогіка вищої школи» та здобула кваліфікацію викладача університетів та вищих навчальних закладів.

СТРЕЛЬНІКОВА Ірина Миколаївна має науковий ступінь кандидата медичних наук зі спеціальності «Психіатрія», а також вчене звання доцента кафедри психіатрії, наркології та медичної психології.

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлено проєкт рішення обласної ради «Про призначення Стрельнікової Ірини Миколаївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФАХОВИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

 

Начальник управління

з питань  комунальної власності

виконавчого  апарату обласної ради                                  Андрій ГНАТУШОК