ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

__ сесія VIІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЄКТ

 

Від «___» ________ 2023 року                                                            ____- VIІІ

 

Про перейменування об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення в Харківській області

 

Відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Закону України «Про природно-заповідний фонд України» та статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», зважаючи на висновки та рекомендації постійних комісій обласної ради: з питань екології, природокористування, охорони довкілля, надзвичайних ситуацій та ліквідації їхніх наслідків; з питань аграрної політики, земельних відносин та соціального розвитку села, – обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Перейменувати об’єкт природно-заповідного фонду місцевого значення – загальнозоологічний заказник місцевого значення «Русский Орчик», що створений рішенням виконавчого комітету Харківської обласної ради народних депутатів від 03 грудня 1984 року № 562 «Про мережу територій та об’єктів природно-заповідного фонду області» та розташований на території Зачепилівської селищної територіальної громади Красноградського району Харківської області, на загальнозоологічний заказник місцевого значення «Орчицький».

2. Уповноваженим органам забезпечити внесення змін до Положення та охоронного зобов’язання заказника відповідно до чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради з питань: екології, природокористування, охорони довкілля, надзвичайних ситуацій та ліквідації їхніх наслідків (Олександр КУХАР) та аграрної політики, земельних відносин та соціального розвитку села (Армен Бакманян).

 

Голова обласної ради                                        Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО