ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_______  сесія   ______ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проєкт

 

Від _____________ 2023 року                                                            №______

 

 

Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «НАДІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ шляхом приєднання до КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «ГАРМОНІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

 

 

З метою оптимізації мережі комунальних закладів соціального захисту дітей, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, відповідно до статей 104 – 107 Цивільного кодексу України, статті 59 Господарського кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», керуючись статтями 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ураховуючи висновки та рекомендації постійних комісій обласної ради: з питань соціальної політики, співпраці з інститутами громадянського суспільства соціального спрямування та у справах учасників АТО/ООС; з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму; з питань спільної власності територіальних громад області, обласна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1Припинити КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «НАДІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 32497543), юридична адреса: 62620, Харківська область, Куп'янський район, село Вільхуватка, вулиця Гагаріна, будинок 17А, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, шляхом приєднання до КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «ГАРМОНІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 24665939), юридична адреса: 61038, Харківська область, місто Харків, вулиця Фісановича, будинок 4.

 

2. Вважати КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «ГАРМОНІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 24665939) правонаступником усього майна, усіх прав та обов’язків КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «НАДІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

3. Встановити строк для пред’явлення вимог кредиторів – 2 місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення.

 

4. Визначити, що порядок прийняття вимог кредиторів здійснюється згідно із вимогами Господарського та Цивільного кодексів України.

 

5. Утворити комісію з припинення КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «НАДІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (далі – комісія) та затвердити її персональний склад (додається).

 

6. Визначити місцем роботи комісії приміщення, розташоване за адресою: 61038, Харківська область, місто Харків, вулиця Фісановича, будинок 4.

 

7. Комісії передати матеріальні цінності, активи та пасиви КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «НАДІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ до КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «ГАРМОНІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ та здійснити у визначені законодавством терміни дії, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» та іншими законодавчими актами України.

 

8. Голові комісії:

8.1. Вжити заходів, пов’язаних із попередженням керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «НАДІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ про дострокове розірвання контракту на підставі пункту 1 статті 40 Кодексу законів про працю України у зв’язку зі скороченням посади директора.

8.2. Запропонувати керівнику КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА

СІМЕЙ «НАДІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ, з урахуванням його кваліфікації та досвіду, іншу роботу (посаду), за наявності, в КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «ГАРМОНІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

8.3. Вжити необхідних організаційно-правових заходів, пов’язаних з припиненням КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «НАДІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

8.4. Надати у встановленому чинним законодавством порядку на затвердження Статут КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «ГАРМОНІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

8.5. Повідомити обласну раду про закінчення двомісячного терміну попередження щодо дострокового розірвання контракту та перелік запропонованих керівнику посад.

 

9. Доручити голові Харківської обласної ради після проведення державної реєстрації припинення КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «НАДІЯ»» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ забезпечити внесення змін до Переліку суб’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням Харківської обласної ради від 03 квітня 2007 року                        № 219-V (зі змінами).

 

10. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціальної політики, співпраці з інститутами громадянського суспільства соціального спрямування та у справах учасників АТО/ООС (Ольга ЛЕХАН); з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму (Віталій ГАГАРІН); з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА).

 

 

Голова обласної ради                                       Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО