ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про подовження терміну дії контракту з Кравченко Юлією Сергіївною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ»”

 

До обласної ради надійшла заява від Кравченко Юлії Сергіївни (вхідний номер обласної ради 2605/01-37 від 03.04.2024) стосовно подовження з нею трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ».

КРАВЧЕНКО Юлія Сергіївна, 1980 року народження. Освіта вища. У 2002 році закінчила Харківський національний університет радіоелектроніки і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Програмне забезпечення автоматизованих систем» та здобула кваліфікацію інженера-програміста.

У 2007 році КРАВЧЕНКО Юлія Сергіївна закінчила Харківську державну академію фізичної культури і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Олімпійський та професійний спорт» та здобула кваліфікацію магістра інформаційного забезпечення фізичного виховання і спорту.

КРАВЧЕНКО Юлія Сергіївна обіймає посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ» відповідно до рішення обласної ради від 01 червня 2023 року № 606-VIII Про призначення Кравченко Юлії Сергіївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ» на умовах контракту строком на 1 рік – до 26.07.2024.

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділу ІІ додатку 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлений проєкт рішення обласної ради “Про подовження терміну дії контракту з Кравченко Юлією Сергіївною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ»”.

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                Андрій ГНАТУШОК