ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XXIII сесія VІІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 21 травня 2024 року                                                                         846-VIII

 

 

Про внесення змін до комплексної Програми підтримки захисників і захисниць України та членів їхніх сімей в Харківській області на 2024–2028 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 23 грудня 2023 року № 728-VIII (зі змінами), та затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету на виплату винагороди як заохочення кращим спортсменам Харківської області – захисникам і захисницям України та їхнім тренерам за участь у міжнародних спортивних змаганнях ветеранів

 

 

На підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Внести до комплексної Програми підтримки захисників і захисниць України та членів їхніх сімей в Харківській області на 2024–2028 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 23 грудня 2023 року № 728-VIII (зі змінами) (далі - Програма), такі зміни:

 

графу «Відповідальні за виконання» підпункту 3.2.3 пункту 3.2 підрозділу 3. «Підтримка ветеранського спорту, отримання культурних послуг» розділу    8. «Завдання та заходи комплексної Програми підтримки захисників і захисниць України та членів їхніх сімей в Харківській області на 2024–2028 роки» Програми доповнити словами:

«Департамент соціального захисту населення Харківської обласної державної (військової) адміністрації, Обласний центр по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат».

 

2. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету на виплату винагороди як заохочення кращим спортсменам Харківської                        області – захисникам і захисницям України та їхнім тренерам за участь у міжнародних спортивних змаганнях ветеранів (додається).

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціальної політики, співпраці з інститутами громадянського суспільства та у справах учасників АТО/ООС; з питань бюджету.

 

 

 

Голова обласної ради                                         Тетяна ЄГОРОВАЛУЦЕНКО