ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради «Про призначення Келчевського Сергія Володимировича  на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “ОБЛАСНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД”»

 

До обласної ради надійшла заява від КЕЛЧЕВСЬКОГО Сергія Володимировича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД» на умовах контракту.

КЕЛЧЕВСЬКИЙ Сергій Володимирович 1967 року народження. Освіта вища. У 1995 році закінчив Академію праці та соціальних відносин та отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Економіка та соціологія» і здобув кваліфікацію економіста. Стаж роботи на керівних посадах понад 10 років.

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділу І додатку 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлено проєкт рішення обласної ради «Про призначення Келчевського Сергія Володимировича  на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “ОБЛАСНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД”».

 

 

 

Начальник управління

з питань  комунальної власності

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                     Андрій ГНАТУШОК