ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради «Про призначення Жданко Вікторії Геннадіївни  на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

 

До обласної ради надійшла заява від ЖДАНКО Вікторії Геннадіївни стосовно призначення її на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ на умовах контракту.

ЖДАНКО Вікторія Геннадіївна 1974 року народження. Освіта вища. У 1996 році закінчила Харківський державний університет та отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Російська мова та література» і здобула кваліфікацію філолога, викладача російської мови та літератури.

У 2015 році ЖДАНКО Вікторія Геннадіївна закінчила факультет інституту післядипломної освіти Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди за спеціальністю «Образотворче мистецтво» та здобула кваліфікацію вчителя образотворчого мистецтва, дизайнера реклами.

Відповідно до розпорядження голови обласної ради від 03.06.2024 № 66 «Про виконання обов’язків директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» ЖДАНКО Вікторія Геннадіївна виконує обов’язки директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ строком на 2 місяці – до 02 серпня 2024 року.

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділу І додатку 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлено проєкт рішення обласної ради «Про призначення Жданко Вікторії Геннадіївни  на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

 

 

 

Начальник управління

з питань  комунальної власності

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                     Андрій ГНАТУШОК