ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради «Про призначення Дехтярьової Наталії Вікторівни  на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ КОМБІНАТ ХАРЧУВАННЯ»

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

 

До обласної ради надійшла заява від Дехтярьової Наталії Вікторівни  стосовно призначення її на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ КОМБІНАТ ХАРЧУВАННЯ»  ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ на умовах контракту.

ДЕХТЯРЬОВА Наталія Вікторівна 1978 року народження. У 2013 році закінчила Луганський державний коледж економіки і торгівлі за спеціальністю «Виробництво харчової продукції» і здобула кваліфікацію технік-технолог з технології харчування. Має стаж роботи на керівних посадах за відповідною спеціалізацією понад 5 років.

Відповідно до розпорядження голови обласної ради від 20.05.2024 № 62 «Про виконання обов’язків директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ КОМБІНАТ ХАРЧУВАННЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» Дехтярьова Наталія Вікторівна виконує обов’язки директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ КОМБІНАТ ХАРЧУВАННЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ строком на 2 місяці – до 20.07.2024 року.

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділу І додатку 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлено проєкт рішення обласної ради «Про призначення Дехтярьової Наталії Вікторівни  на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ КОМБІНАТ ХАРЧУВАННЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

 

 

 

Начальник управління

з питань  комунальної власності

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                     Андрій ГНАТУШОК