Пояснювальна записка

до проєкту рішення обласної ради

«Про припинення повноважень члена поліцейської комісії»

 

 

Рішенням обласної ради від 21 травня 2024 року № 854-VIII «Про обрання представників громадськості до поліцейських комісій Департаменту патрульної поліції Національної поліції України та Головного управління Національної поліції в Харківській області» БАРДІНА Іллю Сергійовича було обрано до складу поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

У подальшому, БАРДІНИМ І.С. було подано заяву до управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України про припинення його повноважень за власним бажанням.

Відповідно до пункту 2 частини восьмої статті 51 Закону України
«Про Національну поліцію» повноваження члена поліцейської комісії припиняються, якщо член поліцейської комісії подав заяву про припинення повноважень за власним бажанням. При цьому, рішення про припинення повноважень члена поліцейської комісії приймає посадова особа або орган, що призначив (обрав) відповідного члена поліцейської комісії.

Ураховуючи вищезазначене, виконавчим апаратом обласної ради розроблено проєкт рішення обласної ради «Про припинення повноважень члена поліцейської комісії».

 

 

 

Начальник управління правового

забезпечення діяльності ради

виконавчого апарату обласної ради                                    Ілля КРЮЧКОВ