ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

 _____cесія VІІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

                                                                               Проєкт            

                                                                      

Від «____» _______2024 року                                                                № ___ VІІІ

 

Про затвердження Положення
про обласний конкурс на отримання стипендії імені Героя України Станіслава Партали для здобувачів освіти в закладах освіти Харківської області

 

Для формування в учнівської та студентської молоді активної громадянської позиції, почуття національної гідності, з метою увічнення  пам’яті про захисників і захисниць України, відповідно до підпункту 1.2.1 пункту 1.2 розділу VІІ. регіональної Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2024 – 2028 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 20 лютого 2024 року № 785-VIII, згідно зі статтями 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Затвердити Положення про обласний конкурс на отримання стипендії імені Героя України Станіслава Партали для здобувачів освіти в закладах освіти Харківської області (додається).

 

2. Харківській обласній державній (військовій) адміністрації забезпечити виплату стипендії імені Героя України Станіслава Партали у межах видатків, передбачених в обласному бюджеті Харківської області на реалізацію регіональної Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2024 – 2028 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 20 лютого              2024 року № 785-VIII.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти та духовності; з питань бюджету.

 

 

Голова обласної ради                                                   Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО