ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія  VІIІ скликання

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЄКТ

 

Від  _____________  2024 року                                                         № ___-VІІI

 

Про клопотання щодо

присудження Премії

Верховної Ради України

 

Відповідно до Положення про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування, затвердженого Постановою Верховної Ради України від 22 травня 2003 року № 840-ІV, на підставі клопотання громадської організації «Місце змін»                      (вх. від 15.08.2024 №5894/01-20), керуючись частиною другою статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.   Клопотати перед Верховною Радою України про присудження Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування СМЕТАНУ Данилу Петровичу, голові громадської організації «Місце змін».

2.   Доручити голові обласної ради направити до Верховної Ради України  клопотання щодо присудження Премії Верховної Ради України.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування.

 

 

 

Голова обласної ради                               Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО