ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія  VІIІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЄКТ

 

№___-VIII

Від «___»____________ 2024 року 

 

Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області

 

Відповідно до пункту 32 частини першої статті 43, статті 59
Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України
«Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (зі змінами), розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2024 року № 766-р «Про передачу єдиного майнового комплексу державного некомерційного підприємства “Український науково-клінічний центр протезування та реабілітації” у спільну власність територіальних громад Харківської області» обласна  рада 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.               Прийняти у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області з державної власності єдиний (цілісний) майновий комплекс ДЕРЖАВНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО- КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР ПРОТЕЗУВАННЯ ТА РЕАБІЛІТАЦІЇ» (код ЄДРПОУ 03191680), розташований за адресою: місто Харків, вулиця Клочківська, будинок 339 - на земельній ділянці площею 3,6482 гектара (кадастровий номер 6310136300:12:003:0069), із зобов’язанням використовувати за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність.

2.    Доручити голові обласної ради:

2.1. Створити комісію з приймання-передачі єдиного (цілісного) майнового комплексу ДЕРЖАВНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО- КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР ПРОТЕЗУВАННЯ ТА РЕАБІЛІТАЦІЇ», затвердити її персональний склад та, за потреби, розпорядженням вносити зміни до персонального складу.

 

2.2. Затвердити акт приймання-передачі єдиного (цілісного) майнового комплексу ДЕРЖАВНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО- КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР ПРОТЕЗУВАННЯ ТА РЕАБІЛІТАЦІЇ».

3.               Увійти до складу засновників ДЕРЖАВНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО- КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР ПРОТЕЗУВАННЯ ТА РЕАБІЛІТАЦІЇ» (код ЄДРПОУ 03191680) після прийняття зазначеного підприємства у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

4.               Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства; з питань спільної власності територіальних громад області.

 

 

Голова обласної ради                                         Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО