ПОРІВНЯЛЬНА ТАБЛИЦЯ

СТАТУТУ КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ НАУКОВИЙ ЛІЦЕЙ “ОБДАРОВАНІСТЬ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Чинна редакція

Нова редакція

РОЗДІЛ І

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.6. Юридична адреса та місцезнаходження ліцею: вул. Миру, 102 А,  м. Харків, 61047   Україна

 

1.6. Місцезнаходження ліцею: Україна, Харківська область, 61047 місто Харків, вулиця Миру, будинок 102 А.

 

1.7. Ліцей є юридичною особою, має самостійний баланс, рахунки в установах банків та територіальному управлінні Державної казначейської служби України в Харківській області, круглу печатку, кутовий штамп, ідентифікаційний номер.

 

1.7. Ліцей є юридичною особою публічного права, має самостійний баланс, рахунки в установах банків та територіальному управлінні Державної казначейської служби України у Харківській області, круглу печатку, кутовий штамп, ідентифікаційний номер. Ліцей може запроваджувати власну символіку, мати інші атрибути юридичної особи.

 

РОЗДІЛ ІІІ

ОРГАНІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ ЛІЦЕЮ

 

3.1.    Повноваження ліцею:

-  здійснення капітального будівництва і реконструкції, капітального ремонту за погодженням з Департаментом науки і освіти та Харківською обласною радою;

 

3.1.           Повноваження ліцею:

-        здійснення капітального будівництва і реконструкції, капітального ремонту за погодженням із Харківською обласною радою;

3.3.      Ліцей забезпечує здобуття повної загальної середньої освіти на двох рівнях освіти: базової середньої освіти та профільної середньої освіти:

базова середня освіта – 8-9 класи – з поглибленим вивченням математики, фізики, біології та хімії;

профільна середня освіта – 10-11 (12) класи – з профільним навчанням за природничо-математичним та техніко-технологічним профілями.

         У залежності від запитів учнів та їх батьків, або інших законних представників, можливостей матеріально-технічної бази, кадрового забезпечення ліцею предмети поглибленого вивчення та профілі навчання можуть змінюватися.

 

3.2.                   Ліцей забезпечує здобуття повної загальної середньої освіти на двох рівнях освіти: базової середньої освіти та профільної середньої освіти.

другий цикл базової середньої освіти - базове предметне навчання (7-9 роки навчання) -  з профільним навчанням за природничо-математичним профілем та поглибленим вивченням математики, фізики, біології, хімії;

перший цикл профільної середньої освіти - профільно-адаптаційний (10 рік навчання) та другий цикл профільної середньої освіти - профільний (11-12 роки навчання) – з профільним навчанням за природничо-математичним та техніко-технологічним профілями.

  У залежності від запитів учнів та їх батьків, або інших законних представників, можливостей матеріально-технічної бази, кадрового забезпечення ліцею предмети поглибленого вивчення та профілі навчання можуть змінюватися.

 

РОЗДІЛ VI

ОРГАНИ УПРАВЛІННЯ ЛІЦЕЄМ

 

6.3. Директор ліцею: ДОПОВНЕНО

-    забезпечує додержання законодавства у сфері державних закупівель та антикорупційного законодавства;

 

6.20. Харківська обласна рада:

-     приймає рішення про проведення конкурсу на посаду директора ліцею;

-     здійснює контроль за фінансово-господарською діяльністю ліцею;

 

6.20. Харківська обласна рада:

-     приймає рішення про проведення конкурсу на посаду директора ліцею та проводить конкурсний відбір на посаду директора ліцею;

-     здійснює контроль за виконанням директором умов контракту та вимог цього статуту;

-     здійснює контроль за станом та ефективністю використання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області та обліковується на балансі ліцею;

-     погоджує здійснення ліцеєм ремонтно-будівельних (капітальних ремонтів) та будівельно-монтажних робіт;