МІНІСТЕРСТВО ЗОВНІШНІХ ЕКОНОМІЧНИХ ЗВ'ЯЗКІВ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ Н А К А З N 277 від 27.05.97 Зареєстровано в Міністерстві м.Київ юстиції України 21 серпня 1997 р. vd970527 vn277 за N 330/2134 Про затвердження Положення про порядок присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" працівникам підприємств громадського харчування ( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Мінекономіки N 191 ( z0633-00 ) від 04.09.2000 ) Відповідно до Указу Президента України від 11.07.95 N 603/95 "Про державне регулювання відносин у сфері торгівлі" Н А К А З У Ю: 1. Затвердити погоджене з Центральною спілкою споживчих товариств України та Міністерством праці України Положення про порядок присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" працівникам підприємств громадського харчування, що додається. 2. Головному управлінню з питань внутрішньої торгівлі та громадського харчування (Родіонов Ю.Ф.), юридичному управлінню (Сервінський А.Ю.) зареєструвати в Міністерстві юстиції України цей наказ у встановлений термін. 3. Управлінню інформаційного забезпечення (Загорняк О.В.) забезпечити опублікування цього наказу у газеті "Урядовий кур'єр" у десятиденний термін з дня його реєстрації у Міністерстві юстиції України. 4. Визнати такими, що не застосовуються на території України, нормативні документи згідно з переліком (додається). Міністр С.Осика ( ПОЛОЖЕННЯ про порядок присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" працівникам підприємств громадського харчування втратило чинність на підставі Наказу Мінекономіки N 191 ( z0633-00 ) від 04.09.2000 ) ( Додаток до Положення про порядок присвоєння працівникам громадського харчування звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" втратив чинність на підставі Наказу Мінекономіки N 191 ( z0633-00 ) від 04.09.2000 ) Додаток до наказу Міністерства зовнішніх економічних зв'язків і торгівлі України від 27.05.97 N 277 ПЕРЕЛІК нормативних актів, що не застосовуються на території України 1. Постановление Государственного комитета Совета Министров СССР по вопросам труда и заработной платы и Секретариата Всесоюзного Центрального Совета Профессиональных Союзов от 10.09.64 N 414/25 "Об утверждении Положения о порядке присвоения званий "Мастер-повар" и "Мастер-кондитер" работникам общественного питания". 2. Письмо Государственного комитета Совета Министров СССР по торговле от 22.04.65 N 034-75 "О выплате надбавок за звание "Мастер-повар" и "Мастер-кондитер" при переходе работников в учебные заведения". 3. Письмо Государственного комитета Совета Министров СССР по торговле от 21.07.65 N 079-75 "О введении инструкции о порядке представления работников общественного питания к присвоению званий "Мастер-повар" и "Мастер-кондитер". 4. Письмо Министерства торговли СССР от 19.07.77 N 094-75 "О внесении изменений в положение о порядке присвоения званий "Мастер-повар" и "Мастер-кондитер" работникам общественного питания". 5. Пункты 3, 4 приказа Министерства торговли УССР от 30.12.88 N 179 "Об итогах проведения експертиз по присвоению званий "Мастер-повар" и "Мастер-кондитер". "Офіційний вісник України" N 34, стор.14 Код нормативного акта: 3067/1997