ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

                             Л И С Т

                  13.04.2006  N 11/4-16/4050-ЕП

                                      Начальникам регіональних
                                      митниць
                                      Начальникам митниць


                  Про внесення змін до Протоколу


     У додаток  до  листа  Держмитслужби  України   від   07.11.05
N 11/1-16/13949-ЕП  (  va394342-05  )  надсилаємо  Додаток  14  до
Протоколу про співпрацю між Державною митною  службою  України  та
учасниками ринку імпорту м'яса, м'ясопродуктів та свійських тварин
(   n0008342-05   ),   надісланий    листом    Ради    з    питань
зовнішньоекономічної діяльності при Кабінеті Міністрів України від
07.04.2006 N 67/4 (додається).

 Заступник Голови Служби                                 О.П.Шейко


                                      Додаток 14
                                      до Протоколу про співпрацю
                                      між Державною митною службою
                                      України та учасниками ринку
                                      імпорту м'яса,
                                      м'ясопродуктів та свійських
                                      тварин
                                      ( n0008342-05 )


                            ІНФОРМАЦІЯ
        про довідковий рівень цін на готові м'ясопродукти,
        що ввозяться на митну територію України за умовами
            "Інкотермс 2000" ( 988_007 ) "DAF" і "CIF"
              (кордон України) станом на 07.04.06 р.


------------------------------------------------------------------
|N |Найменування виробу,|Ступінь обробки, вид|   Країна   |Ціна, |
|  |       товар        |                    | походження | $/кг |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|1 |Московська, Салямі  |Ковбаси             |  Білорусь  | 6,3  |
|  |--------------------|варено-копчені      |            |------|
|  |Сервелат            |                    |            | 4,8  |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|2 |Докторська, Дитяча  |Варені ковбаси в/г  |  Білорусь  | 3,4  |
|  |--------------------|                    |            |------|
|  |Молочна,            |                    |            | 2,55 |
|  |Останкінська,       |                    |            |      |
|  |Русанівська         |                    |            |      |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|3 |Молочні, Дитячі,    |Сосиски в/г         |  Білорусь  | 2,9  |
|  |Свині               |                    |            |      |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|4 |Шинка Екстра        |Шинки в/г           |  Білорусь  | 3,7  |
|  |--------------------|                    |            |------|
|  |Шинки звичайні      |Шинки I ґ.          |            | 2,15 |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|5 |Дрогобицька,        |Напівкопчені ковбаси|  Білорусь  | 4,7  |
|  |Краківська          |в/г                 |            |      |
|  |--------------------|                    |            |------|
|  |Буковинська,        |Напівкопчені ковбаси|            | 2,9  |
|  |Гуцульська          |I ґ.                |            |      |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|6 |Зельць              |Ліверні ковбаси     |  Білорусь  | 2,55 |
|  |--------------------|                    |            |------|
|  |Ліверна, Кров'яна   |                    |            | 1,1  |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|7 |Паштетні ковбаси    |Паштети             |  Білорусь  | 2,0  |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|8 |Балик               |Копченості із       |  Білорусь  | 6,8  |
|  |--------------------|свинини в/г         |------------+------|
|  |Бекон               |                    |  Білорусь  | 4,3  |
|  |--------------------|                    |------------+------|
|  |Буженина            |                    |  Білорусь  | 8,3  |
|  |--------------------|                    |------------+------|
|  |Шинка               |                    |  Білорусь  | 4,7  |
|  |--------------------|                    |------------+------|
|  |Карбонад            |                    |  Білорусь  | 8,7  |
|  |--------------------|                    |------------+------|
|  |Корейка             |                    |  Білорусь  | 5,9  |
|  |--------------------|                    |------------+------|
|  |Окорок              |                    |  Білорусь  | 4,4  |
|  |--------------------|                    |------------+------|
|  |Шийка               |                    |  Білорусь  | 5,1  |
|  |--------------------|                    |------------+------|
|  |Філей               |                    |  Білорусь  | 5,9  |
|  |--------------------|                    |------------+------|
|  |Рулет               |                    |  Білорусь  | 4,9  |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|9 |Балик в асортименті |Копченості із       |  Білорусь  | 5,9  |
|  |                    |свинини і яловичини |            |      |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|10|Балик               |Сирокопчене м'ясо із|  Білорусь  | 9,3  |
|  |--------------------|свинини             |------------+------|
|  |Грудинка, шийка     |                    |  Білорусь  | 6,9  |
|--+--------------------+--------------------+------------+------|
|11|Балик               |Сирокопчене м'ясо із|  Білорусь  | 9,1  |
|  |--------------------|яловичини           |------------+------|
|  |Бастурма            |                    |  Білорусь  | 10,6 |
------------------------------------------------------------------

 WEB MD Office "НПО Поверхность",
 www.master-d.com.ua