ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ Л И С Т 13.04.2006 N 11/4-16/4050-ЕП Начальникам регіональних митниць Начальникам митниць Про внесення змін до Протоколу У додаток до листа Держмитслужби України від 07.11.05 N 11/1-16/13949-ЕП ( va394342-05 ) надсилаємо Додаток 14 до Протоколу про співпрацю між Державною митною службою України та учасниками ринку імпорту м'яса, м'ясопродуктів та свійських тварин ( n0008342-05 ), надісланий листом Ради з питань зовнішньоекономічної діяльності при Кабінеті Міністрів України від 07.04.2006 N 67/4 (додається). Заступник Голови Служби О.П.Шейко Додаток 14 до Протоколу про співпрацю між Державною митною службою України та учасниками ринку імпорту м'яса, м'ясопродуктів та свійських тварин ( n0008342-05 ) ІНФОРМАЦІЯ про довідковий рівень цін на готові м'ясопродукти, що ввозяться на митну територію України за умовами "Інкотермс 2000" ( 988_007 ) "DAF" і "CIF" (кордон України) станом на 07.04.06 р. ------------------------------------------------------------------ |N |Найменування виробу,|Ступінь обробки, вид| Країна |Ціна, | | | товар | | походження | $/кг | |--+--------------------+--------------------+------------+------| |1 |Московська, Салямі |Ковбаси | Білорусь | 6,3 | | |--------------------|варено-копчені | |------| | |Сервелат | | | 4,8 | |--+--------------------+--------------------+------------+------| |2 |Докторська, Дитяча |Варені ковбаси в/г | Білорусь | 3,4 | | |--------------------| | |------| | |Молочна, | | | 2,55 | | |Останкінська, | | | | | |Русанівська | | | | |--+--------------------+--------------------+------------+------| |3 |Молочні, Дитячі, |Сосиски в/г | Білорусь | 2,9 | | |Свині | | | | |--+--------------------+--------------------+------------+------| |4 |Шинка Екстра |Шинки в/г | Білорусь | 3,7 | | |--------------------| | |------| | |Шинки звичайні |Шинки I ґ. | | 2,15 | |--+--------------------+--------------------+------------+------| |5 |Дрогобицька, |Напівкопчені ковбаси| Білорусь | 4,7 | | |Краківська |в/г | | | | |--------------------| | |------| | |Буковинська, |Напівкопчені ковбаси| | 2,9 | | |Гуцульська |I ґ. | | | |--+--------------------+--------------------+------------+------| |6 |Зельць |Ліверні ковбаси | Білорусь | 2,55 | | |--------------------| | |------| | |Ліверна, Кров'яна | | | 1,1 | |--+--------------------+--------------------+------------+------| |7 |Паштетні ковбаси |Паштети | Білорусь | 2,0 | |--+--------------------+--------------------+------------+------| |8 |Балик |Копченості із | Білорусь | 6,8 | | |--------------------|свинини в/г |------------+------| | |Бекон | | Білорусь | 4,3 | | |--------------------| |------------+------| | |Буженина | | Білорусь | 8,3 | | |--------------------| |------------+------| | |Шинка | | Білорусь | 4,7 | | |--------------------| |------------+------| | |Карбонад | | Білорусь | 8,7 | | |--------------------| |------------+------| | |Корейка | | Білорусь | 5,9 | | |--------------------| |------------+------| | |Окорок | | Білорусь | 4,4 | | |--------------------| |------------+------| | |Шийка | | Білорусь | 5,1 | | |--------------------| |------------+------| | |Філей | | Білорусь | 5,9 | | |--------------------| |------------+------| | |Рулет | | Білорусь | 4,9 | |--+--------------------+--------------------+------------+------| |9 |Балик в асортименті |Копченості із | Білорусь | 5,9 | | | |свинини і яловичини | | | |--+--------------------+--------------------+------------+------| |10|Балик |Сирокопчене м'ясо із| Білорусь | 9,3 | | |--------------------|свинини |------------+------| | |Грудинка, шийка | | Білорусь | 6,9 | |--+--------------------+--------------------+------------+------| |11|Балик |Сирокопчене м'ясо із| Білорусь | 9,1 | | |--------------------|яловичини |------------+------| | |Бастурма | | Білорусь | 10,6 | ------------------------------------------------------------------ WEB MD Office "НПО Поверхность", www.master-d.com.ua