ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ Л И С Т N 14/1-3479-ЕП від 02.11.99 м.Київ vd991102 vn14/1-3479-ЕП Начальникам регіональних митниць Начальникам митниць Для використання в роботі надсилаємо систематизований звід ставок ввізного мита станом на 16 жовтня 1999 року (без врахування сезонних ставок ввізного мита). У разі виникнення спірних питань щодо застосування ставок ввізного мита та текстового опису товару запити надсилати до Митно-тарифного управління Державної митної служби України (т/ф. 247-27-84). Заступник Голови Служби О.Шейко Ставки ввізного (імпортного) мита станом на 16 жовтня 1999 року з 1 по 24 товарну групу ------------------------------------------------------------------------ | Товарна | Опис товару згідно з | Ставки мита | Постанови | | позиція | ГС | |КМУ, Закони | | | | | України | |--------------+----------------------+-------------------+------------| | | |пільгові | повні | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 1. | | Живі тварини | |----------------------------------------------------------------------| |01.01 |Коні, віслюки, мули й |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |(крім |лошаки живі |за 1 кг |за 1 кг | | |01.01 11000) | |(2) | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |01.01 11000 |Коні, віслюки, мули й |0 % (1) |0 % |З. У. | | |лошаки живі | | |468/97-ВР | | |чистопородні | | | | | |(чистокровні) | | | | | |племінні | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |01.02 |Велика рогата худоба |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |(крім |жива |за 1 кг |за 1 кг | | |01.02 10000) | | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |01.02 10000 |Чистопородна племінна |0 % |0 % |З. У. | | |велика рогата худоба | | |468/97-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |01.03 |Свині живі |0,3 євро |0,6 євро |1935 | |(крім | |за 1 кг |за 1 кг | | |01.03 10000) | | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |01.03 10000 |Чистопородні племінні |0 % |0 % |З. У. | | |тварини (свині) | | |468/97-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |01.04 |Вівці та кози живі |0,15 |0,30 |1935 | |(крім | |євро за |євро за | | |01.04 10100) | |1 кг |1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |01.04 10100 |Вівці живі |0 % |0 % |З. У. | | |чистопородні | | |468/97-ВР | | |племінні | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |01.05 |Свійська птиця жива, |0,15 |0,30 |1935 | |(крім |тобто птиця Gallus |євро за |євро за | | |01.05 11000, |domesticus (курка |1 кг |1 кг | | |01.05 91000) |свійська, качки, | | | | | |гуси, індики і | | | | | |цесарки) | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |01.05 11000 |Свійська птиця жива |0 % |0 % |З. У. | | |вагою не більш 185 г: | | |32/98-ВР | | |курчата племінні або | | | | | |на відгодівлю (виду | | | | | |Gallus domesticus) | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |01.05 91000 |Тільки кури племінні |0 % |0 % |1935 | | |90 - 120-денні | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |01.06 00 |Інші тварини живі |1 євро |2 євро |1935 | | |(крім тих, що |за 1 кг |за 1 кг | | | |поставляються для | | | | | |зоопарків) | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |01.06 00 |Тільки тварини, що |0 % |0 % |З. У. | | |поставляються для | | |468/97-ВР | | |зоопарків | | | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 2. | | М'ясо та харчові субпродукти | |----------------------------------------------------------------------| |02.01 |Яловичина свіжа або |1 євро |2 євро |1935 | | |охолоджена |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |02.02 |Яловичина морожена |1 євро |2 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |02.03 |Свинина свіжа, |1 євро |2 євро |1935 | | |охолоджена або |за 1 кг |за 1 кг | | | |морожена | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |02.04 |Баранина або |0,5 євро |1 євро |1935 | | |козлятина свіжа, |за 1 кг |за 1 кг | | | |охолоджена або | | | | | |морожена | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |02.05 0000 |М'ясо коней, |0,5 євро |1 євро |1935 | | |віслюків, мулів або |за 1 кг |за 1 кг | | | |лошаків свіже, | | | | | |охолоджене або | | | | | |морожене | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |02.06 |Харчові субпродукти |0,5 євро |1 євро |1935 | | |великої рогатої |за 1 кг |за 1 кг | | | |худоби, свиней, | | | | | |овець, кіз, коней, | | | | | |віслюків, мулів або | | | | | |лошаків, свіжі, | | | | | |охолоджені або | | | | | |морожені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |02.07 |М'ясо та харчові |30 %, |60 %, |З. У. | |(крім |субпродукти свійської |але не |але не |468/97-ВР | |02.07 39130, |птиці, зазначеної в |менше |менше 3 | | |02.07 39230, |товарній позиції |1,5 євро |євро за | | |02.07 41510) |01.05, свіжі, |за 1 кг |1 кг | | | |охолоджені або | | | | | |морожені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |02.07 39130, |Частини тушок |0,7 євро |0,7 євро |З. У. | |02.07 39230 |домашньої птиці |за 1 кг |за 1 кг |767/97-ВР | | |(окорочки, половинки, | | | | | |четвертинки) свіжі | | | | | |або охолоджені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |02.07 41510 |Частини тушок | | | | | |домашньої птиці | | | | | |(окорочки) | | | | | |заморожені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |02.08 |Інші м'ясо і |3 євро |6 євро |1935 | | |субпродукти харчові, |за 1 кг |за 1 кг | | | |свіжі, охолоджені або | | | | | |морожені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |02.09 00 |Жир свинячий, |0,5 євро |1 євро |1935 | | |відокремлений від |за 1 кг |за 1 кг | | | |м'яса, та жир | | | | | |свійської птиці | | | | | |(нетоплений) свіжі, | | | | | |охолоджені, морожені, | | | | | |солоні, у розсолі, | | | | | |сушені або копчені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |02.10 |М'ясо та м'ясні |0,5 євро |1 євро |1935 | | |субпродукти харчові, |за 1 кг |за 1 кг | | | |солоні, у розсолі, | | | | | |сушені або копчені; | | | | | |харчове борошно з | | | | | |м'яса або м'ясних | | | | | |субпродуктів | | | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 3. | | Риби і ракоподібні, молюски (мушлі) та інші водні безхребетні | |----------------------------------------------------------------------| |03.01 10 |Жива декоративна |20 %, |20 %, |З. У. | | |риба |але не |але не |468/97-ВР | | | |менше |менше |32/98-ВР* | | | |0,1 євро |0,1 євро | | | | |за 1 |за 1 | | | | |шт. |шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| | |Інша жива риба: | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.01 91000 |Форель |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.01 92000 |Вугор |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.01 93000 |Карп |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.01 99110 |Лосось |1 євро |2 євро |1935 | | |тихоокеанський, |за 1 кг |за 1 кг | | | |атлантичний, | | | | | |дунайський | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.01 99190 |Інша прісноводна |0,5 євро |1 євро |1935 | | |риба |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.01 99900 |Морська риба |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.02 |Риба свіжа або | | | | | |охолоджена, за | | | | | |винятком рибного філе | | | | | |та іншого м'яса риб, | | | | | |що підпадають під | | | | | |класифікацію товарної | | | | | |позиції 03.04 | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.02 11000 |Форель |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.02 12000 |Лосось |0,5 євро |1 євро |1935 | | |тихоокеанський, |за 1 кг |за 1 кг | | | |атлантичний, | | | | | |дунайський | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.02 19000 |Інші: лососеві |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.02 21 |Палтус |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.02 22000 |Камбала морська |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.02 23000 - |Морський язик, |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |03.02 65 |тунець, інші, |за 1 кг |за 1 кг | | | |оселедець, тріска, | | | | | |сардина, кілька, | | | | | |шпроти, пікша, сайда, | | | | | |скумбрія, акула | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.02 66000 |Вугор |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.02 69 |Інша прісноводна і |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |морська риба |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.02 70000 |Печінка, ікра та |0,5 євро |1 євро |1935 | | |молочко |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.03 |Риба морожена, за |5 % |5 % |З. У. | | |винятком рибного філе | | |439-XIV | | |та іншого м'яса риб, | | | | | |що підпадають під | | | | | |класифікацію товарної | | | | | |позиції 03.04 | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.04 |Філе рибне та інше |10 % |10 % |З. У. | | |м'ясо риб (включаючи | | |439-XIV | | |фарш) свіжі, | | | | | |охолоджені та | | | | | |морожені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.05 |Риба сушена, солона |20 %, |20 %, |З. У. | |(крім |або в розсолі, риба |але не |але не |468/97-ВР | |03.05 10000, |гарячого або |менше |менше |32/98-ВР | |03.05 41000 - |холодного копчення |0,5 євро |0,5 євро | | |03.05 49900) | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.05 10000 |Рибне борошно і |5 % |5 % |З. У. | | |гранули з риби | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.05 41000 - |Риба копчена, |1 євро |2 євро |1935 | |03.05 49900 |включаючи філе |за 1 кг |за 1 кг | | | |(лосось, оселедець, | | | | | |палтус, скумбрія, | | | | | |форель, вугор, інша | | | | | |риба) | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.06 |Ракоподібні, |1 євро |2 євро |1935 | |(крім |оброблені або |за 1 кг |за 1 кг | | |03.06 29900) |необроблені, живі, | | | | | |свіжі, охолоджені, | | | | | |морожені, сушені, | | | | | |солоні або в розсолі; | | | | | |ракоподібні | | | | | |необроблені, варені у | | | | | |воді або на парі, | | | | | |охолоджені | | | | | |або неохолоджені, | | | | | |морожені, сушені, | | | | | |солоні або в розсолі; | | | | | |борошно і гранули з | | | | | |ракоподібних харчові | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.06 29900 |Борошно і гранули з |5 % |5 % |З. У. | | |ракоподібних | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.07 |Молюски, оброблені |1 євро |2 євро |1935 | |(крім |або необроблені, |за 1 кг |за 1 кг | | |03.07 10100 - |живі, свіжі, | | | | |03.07 39100, |охолоджені, морожені, | | | | |03.07 99900) |сушені, солоні або в | | | | | |розсолі; інші водні | | | | | |безхребетні (крім | | | | | |ракоподібних і | | | | | |молюсків), живі, | | | | | |свіжі, охолоджені, | | | | | |морожені, сушені, | | | | | |солоні або в розсолі; | | | | | |борошно і гранули з | | | | | |інших водних | | | | | |безхребетних, харчові | | | | | |(крім устриць, | | | | | |гребінців та мідій зі | | | | | |стулками) | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.07 10100 - |Тільки устриці, |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |03.07 39100 |гребінці та мідії зі |за 1 кг |за 1 кг | | | |стулками | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |03.07 99900 |Борошно і гранули з |5 % |5 % |З. У. | | |безхребетних | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |----------------------------------------------------------------------| | Група 4. | | Молоко і молочні продукти, яйця птиці, мед натуральний, харчові | | продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені | |----------------------------------------------------------------------| |04.01 |Молоко і вершки, |0,1 євро |0,2 євро |1935 | | |незгущені без |за 1 л |за 1 л | | | |додавання цукру або | | | | | |інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |04.02 |Молоко і вершки, |0,5 євро |1 євро |1935 | | |згущені з додаванням |за 1 л |за 1 л | | | |цукру або інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |04.03 |Маслянка, молоко і |0,5 євро |1 євро |1935 | | |вершки, які зсілися, |за 1 л |за 1 л | | | |йогурт, кефір та інші | | | | | |ферментовані або | | | | | |сквашені молоко і | | | | | |вершки, згущені або | | | | | |незгущені, з | | | | | |додаванням або без | | | | | |додавання цукру чи | | | | | |інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин ароматизовані | | | | | |або неароматизовані з | | | | | |додаванням або без | | | | | |додавання фруктів, | | | | | |горіхів або какао | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |04.04 |Сироватка молочна, |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |згущена або |за 1 л |за 1 л | | | |незгущена, з | | | | | |додаванням або без | | | | | |додавання цукру чи | | | | | |інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин, продукти з | | | | | |натуральних | | | | | |компонентів молока з | | | | | |додаванням або без | | | | | |додавання цукру або | | | | | |інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин, не зазначені | | | | | |в іншому місці | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |04.05 00 |Вершкове масло та |1,5 євро |3 євро |1935 | | |інші молочні жири |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |04.06 | |0,8 євро |1,6 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |04.07 00 |Яйця птиці, у |0,05 |0,1 євро |1935 | |(крім |шкаралупі свіжі, |євро за |за 1 кг | | |04.07 00110) |консервовані або |1 кг | | | | |варені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |04.07 00110 |Яйця індички та гуски |0 % |0 % |З. У. | | |(для інкубації) | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |04.08 |Яйця птиці без |1 євро |2 євро |1935 | | |шкаралупи і жовтки, |за 1 кг |за 1 кг | | | |свіжі, сушені, варені | | | | | |у воді або на пару, | | | | | |формовані, морожені | | | | | |або консервовані | | | | | |іншим способом, з | | | | | |додаванням або без | | | | | |додавання цукру чи | | | | | |інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |04.09 00000 |Мед натуральний |0,8 євро |1,6 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |04.1000000 |Продукти харчові |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |тваринного |за 1 кг |за 1 кг | | | |походження, не | | | | | |зазначені в іншому | | | | | |місці | | | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 5. | | Продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені | |----------------------------------------------------------------------| |05.01 00000 |Людське волосся |0,4 євро |0,8 євро |1935 | | |необроблене, мите або |за 1 кг |за 1 кг | | | |немите, очищене або | | | | | |неочищене; його | | | | | |відходи | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |05.02 |Щетина свиняча або |1 євро |2 євро |1935 | | |кабаняча, борсуковий |за 1 кг |за 1 кг | | | |або інший волос, який | | | | | |використовується для | | | | | |виробництва щіткових | | | | | |виробів, їх відходи | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |05.03 00000 |Кінський волос і його |1 євро |2 євро |1935 | | |відходи, в тому числі |за 1 кг |за 1 кг | | | |у вигляді полотна на | | | | | |підкладці або без | | | | | |неї | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |05.04 00000 |Кишки, міхурі та |0,5 євро |1 євро |1935 | | |шлунки тварин (крім |за 1 кг |за 1 кг | | | |риб'ячих), цілі або в | | | | | |кусках | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |05.05 | |1 євро |2 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |05.06 |Кістки та роговий |0,5 євро |1 євро |1935 | | |стержень необроблені, |за 1 кг |за 1 кг | | | |знежирені, первинно | | | | | |оброблені (але не | | | | | |вирізані за формою), | | | | | |оброблені кислотою | | | | | |або дежелатиновані; | | | | | |порошок або відходи | | | | | |цих продуктів | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |05.07 | |5 євро |10 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |05.08 00000 |Корали та аналогічні |5 євро |10 євро |1935 | | |матеріали необроблені |за 1 кг |за 1 кг | | | |або первинно | | | | | |оброблені; раковини і | | | | | |панцирі молюсків, | | | | | |ракоподібних або | | | | | |голкошкірих, скелетні | | | | | |пластини каракатиць, | | | | | |необроблені або | | | | | |первинно оброблені, | | | | | |але не вирізані за | | | | | |формою; порошок та | | | | | |відходи цих | | | | | |продуктів | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |05.09 00 |Губки натуральні |5 % |5 % |З. У. | | |тваринного | | |468/97-ВР | | |походження | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |05.10 00000 |Амбра сіра, бобровий |0 % |0 % |З. У. | | |струмінь, цивета і | | |468/97-ВР | | |мускус; шпанки; жовч, | | |32/98-ВР | | |у тому числі суха; | | | | | |залози та інші | | | | | |продукти тваринного | | | | | |походження, що | | | | | |використовуються у | | | | | |виробництві | | | | | |фармацевтичних | | | | | |продуктів, та | | | | | |парфумів свіжі, | | | | | |охолоджені, морожені | | | | | |або оброблені іншим | | | | | |способом для | | | | | |короткотермінового | | | | | |зберігання | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |05.11 |Продукти тваринного |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |(крім |походження, не |за 1 кг |за 1 кг | | |05.11 10000, |зазначені в іншому | | | | |05.11 99100, |місці, здохлі | | | | |05.11 99900) |тварини, зазначені у | | | | | |групах 01 або 03, не | | | | | |придатні для | | | | | |споживання | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |05.11 10000 |Сперма бугаїв |0 % |0 % |З. У. | | | | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |05.11 99100 |Жили та сухожилля |0 % |0 % |З. У. | | |(тільки для медичних | | |468/97-ВР | | |цілей) | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |05.11 99900 |Тільки ембріони |0 % |0 % |З. У. | | | | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |----------------------------------------------------------------------| | Група 6. | | Дерева, інші рослини; цибулини, корені та інші аналогічні частини | | рослин; зрізані квіти та декоративна зелень | |----------------------------------------------------------------------| |06.01 | |0,01 |0,02 |1935 | |(крім | |євро за |євро за | | |06.01 20300) | |1 кг |1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.01 20300 | |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 |за 1 | | | | |шт. |шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.02 |Рослини живі інші |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |(крім |(включаючи їх |за 1 кг |за 1 кг | | |06.02 30, |коріння), живець і | | | | |06.02 99910, |прищепа, міцелій | | | | |06.02 99990) |грибний | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.02 30, |Рододендрони та |0,5 євро |1 євро |1935 | |06.02 99910, |азалії, квіткові |за 1 |за 1 | | |06.02 99990 |рослини з квітами або |шт. |шт. | | | |бутонами, за винятком | | | | | |кактусів, рослини | | | | | |інші | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.03 |Зрізані квіти та | | | | | |квіткові пуп'янки, | | | | | |призначені для | | | | | |складання букетів або | | | | | |для інших | | | | | |декоративних цілей, | | | | | |свіжі, засушені, | | | | | |пофарбовані, | | | | | |відбілені, просочені | | | | | |або оброблені іншими | | | | | |способами | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| | |свіжі з 1 червня по | | | | | |31 жовтня | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.03 10110 |Троянди |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 |за 1 | | | | |шт. |шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.03 10130 |Гвоздики |0,3 євро |0,6 євро |1935 | | | |за 1 |за 1 | | | | |шт. |шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.03 10150 |Орхідеї |1 євро |2 євро |1935 | | | |за 1 |за 1 | | | | |шт. |шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.03 10210 |Гладіолуси |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 |за 1 | | | | |шт. |шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.03 10250 |Хризантеми |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | | |за 1 |за 1 | | | | |шт. |шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.03 10290 |Інші |0,7 євро |1,4 євро |1935 | | | |за 1 |за 1 | | | | |шт. |шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| | |свіжі з 1 листопада | | | | | |по 31 травня | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.03 10510 |Троянди |0,04 |0,08 |1935 | | | |євро за |євро за | | | | |1 шт. |1 шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.03 10530 |Гвоздики |0,02 |0,04 |1935 | | | |євро за |євро за | | | | |1 шт. |1 шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.03 10550 |Орхідеї |0,01 |0,02 |1935 | | | |євро за |євро за | | | | |1 шт. |1 шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.03 10610 |Гладіолуси |0,7 євро |1,4 євро |1935 | | | |за 1 |за 1 | | | | |шт. |шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.03 10650 |Хризантеми |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 |за 1 | | | | |шт. |шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.03 10690 |Інші |0,04 |0,08 |1935 | | | |євро за |євро за | | | | |1 шт. |1 шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.03 90000 |Інші |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 |за 1 | | | | |шт. |шт. | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.04 |Листя, гілки та інші |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |(крім |частини рослин без |за 1 |за 1 | | |06.04 91) |квітів і бутонів; |шт. |шт. | | | |трави, мохи, | | | | | |лишайники для букетів | | | | | |або декоративних | | | | | |цілей, свіжі, | | | | | |засушені, відбілені, | | | | | |пофарбовані, | | | | | |просочені або | | | | | |оброблені іншими | | | | | |способами | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |06.04 91 |Інші: листя, гілки та |2 євро |4 євро |1935 | | |інші частини рослин |за 1 |за 1 | | | |без квітів і бутонів; |шт. |шт. | | | |трави, мохи, | | | | | |лишайники для букетів | | | | | |або декоративних | | | | | |цілей, свіжі | | | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 7. | | Овочі та деякі їстівні коренеплоди та бульбоплоди | |----------------------------------------------------------------------| |07.01 |Картопля свіжа або |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |охолоджена |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |07.02 00 |Томати свіжі або |0,3 євро |0,6 євро |1935 | | |охолоджені |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |07.03 |Цибуля (ріпчаста, |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |шалот, порей), часник |за 1 кг |за 1 кг | | | |та інші цибулеподібні | | | | | |овочі свіжі або | | | | | |охолоджені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |07.04 |Капуста головчаста, |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |цвітна, брунколь, |за 1 кг |за 1 кг | | | |кольрабі та інші | | | | | |харчові продукти роду | | | | | |Brassika, свіжі або | | | | | |охолоджені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |07.05 |Салат латук (Lactuca |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |sativa) і цикорій |за 1 кг |за 1 кг | | | |(Cichorium spp.), | | | | | |свіжий або | | | | | |охолоджений | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |07.06 |Морква, ріпа, буряк |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |столовий, козелець, |за 1 кг |за 1 кг | | | |селера коренеплідна, | | | | | |редиска та інші | | | | | |аналогічні харчові | | | | | |коренеплоди, свіжі | | | | | |або охолоджені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |07.07 00 |Огірки та корнішони |0,3 євро |0,6 євро |1935 | | |свіжі або охолоджені |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |07.08 | |0,3 євро |0,6 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |07.09 |Овочі інші, свіжі або |0,3 євро |0,6 євро |1935 | | |охолоджені |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |07.10 |Овочі (сирі або |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |варені у воді або на |за 1 кг |за 1 кг | | | |парі), заморожені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |07.11 |Овочі консервовані |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |для |за 1 кг |за 1 кг | | | |короткотермінового | | | | | |зберігання (наприклад | | | | | |двоокисом сірки, у | | | | | |розсолі, | | | | | |сірчистій воді або в | | | | | |іншій тимчасово | | | | | |консервуючій рідині), | | | | | |але не придатні в | | | | | |такому вигляді для | | | | | |безпосереднього | | | | | |споживання | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |07.12 | |0,6 євро |1,2 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |07.13 | |0,6 євро |1,2 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------|