20.12.2006 N 4273
|
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 січня 2007 р.
за N 24/13291
Міністр
ПОГОДЖЕНО:
Заступник Міністра
охорони здоров'я України
|
В.П.Корж
В.П.Івасюк
|
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мінсім'ямолодьспорту
України
20.12.2006 N 4273
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 січня 2007 р.
за N 24/13291
Найменування інвентарю | При денному перебуванні | При цілодобовому перебуванні | ||||
до 50 офіційно зареєстрованих ВІЛ- інфікованих дітей та молоді | від 50 до 500 офіційно зареєстрованих ВІЛ- інфікованих дітей та молоді | від 500 до 2000 офіційно зареєстрованих ВІЛ-інфікованих дітей та молоді | понад 2000 офіційно зареєстрованих ВІЛ- інфікованих дітей та молоді | із розрахунку на 10 клієнтів | ||
1. | Меблі | |||||
1.1 | Шафа для одягу | 6 | 8 | 10 | 12 | 12 |
1.2 | Ліжко | 6 | 6 | 8 | 10 | 10 |
1.3 | Тумба | 6 | 6 | 8 | 10 | 10 |
1.4 | Стілець | 14 | 16 | 18 | 20 | 20 |
1.5 | Стільці дитячі | 6 | 6 | 8 | 10 | 10 |
1.6 | Стіл письмовий | 6 | 6 | 8 | 10 | 12 |
1.7 | Шафа книжкова | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
1.8 | Диван | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
1.9 | Крісло | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
1.10 | Тумба під телевізор | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
1.11 | Стіл пеленальний | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
1.12 | Дитячі столи | 6 | 6 | 8 | 10 | 10 |
2. | Кухонне обладнання | |||||
2.1 | Стіл кухонний | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
2.2 | Стіл обідній | 3 | 4 | 5 | 5 | 5 |
2.3 | Шафа для посуду та кухонного інвентарю | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
2.4 | Табуретка | 6 | 6 | 8 | 10 | 10 |
2.5 | Плита електрична | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
2.6 | Мийка | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
2.7 | Електровитяжка кухонна | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
2.8 | Каструлі різної ємності | 6 | 6 | 6 | 6 | 6 |
2.9 | Чайник | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
2.10 | Шафи холодильні | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
3. | Посуд | |||||
3.1 | Тарілки глибокі | 20 | 20 | 20 | 20 | 20 |
3.2 | Тарілки мілкі | 20 | 20 | 20 | 20 | 20 |
3.3 | Чашки | 20 | 20 | 20 | 20 | 20 |
3.4 | Ножі кухонні | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
3.5 | Ложки столові | 20 | 20 | 20 | 20 | 20 |
3.6 | Виделки | 20 | 20 | 20 | 20 | 20 |
3.7 | Ложки чайні | 20 | 20 | 20 | 20 | 20 |
3.8 | Полоник | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
3.9 | Хлібниці настільні | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
3.10 | Бак для відходів | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
3.11 | Рушники кухонні | 30 | 30 | 30 | 30 | 30 |
4. | Медичне обладнання та інструментарій | |||||
4.1 | Медична шафа | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
4.2 | Тонометр | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
4.3 | Термометр медичний | 10 | 10 | 10 | 10 | 10 |
4.4 | Грілка гумова | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
4.5 | Медикаменти | У межах асигнувань | ||||
5. | Інше | |||||
5.1 | Нічні горщики | 6 | 6 | 8 | 10 | 10 |
5.2 | Електроводонагрівач | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
5.3 | Пральна машина | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 |
5.4 | Ємкості для замочування білизни | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
5.5 | Телевізор | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
5.6 | Відеомагнітофон | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
5.7 | Ксерокс | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
5.8 | Комп'ютер | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
5.9 | Принтер | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
5.10 | Сейф | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
5.11 | Килимове покриття | З розрахунку на кількість та метраж кімнат | ||||
5.12 | Телефон | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
5.13 | Дитячий манеж | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 |
5.14 | Гардинне полотно | З розрахунку на кількість вікон | ||||
5.15 | Дзеркало | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
5.16 | Праска | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
5.17 | Карнизи | З розрахунку на кількість вікон | ||||
5.18 | Іграшки (не м'які) | У межах асигнувань | ||||
5.19 | Набір інструментів для ремонту | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
5.20 | Відра | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
5.21 | Вішалки для одягу | 20 | 20 | 20 | 20 | 20 |
5.22 | Доріжки | За метражем приміщень | ||||
5.23 | Скатерки | 15 | 15 | 15 | 15 | 15 |
5.24 | Протипожежні засоби | Згідно з нормативами | ||||
5.25 | Фотоапарат | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
5.26 | Гладильна дошка | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
5.27 | Освітлювальні прилади | 15 | 15 | 15 | 15 | 15 |
5.28 | Настільні лампи | 8 | 8 | 10 | 15 | 15 |
5.29 | Щітки для чищення одягу та взуття | 5 компл. | 5 компл. | 6 компл. | 6 компл. | 6 компл. |
5.30 | Канцтовари | У межах асигнувань | ||||
5.31 | Розвиваючі ігри | 30 | 30 | 40 | 50 | 50 |
5.32 | Книги для дітей | 30 | 30 | 40 | 50 | 50 |
5.33 | Рукавиці резинові (тонкі, товсті) | У межах асигнувань | ||||
6. | Господарський інвентар | |||||
6.1 | Швабри | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
6.2 | Пилосмок | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
7. | М'який інвентар | |||||
7.1 | Постільний комплект (подушки, ковдри, матраци) | 4 | 6 | 8 | 10 | 10 |
7.2 | Постільна білизна | 20 компл. | 20 компл. | 20 компл. | 20 компл. | 20 компл. |
7.3 | Рушники | 22 | 22 | 22 | 22 | 22 |
7.4 | Покривала | 6 | 6 | 8 | 10 | 10 |
8. | Дезінфікуючі засоби | |||||
8.1 | Стериліум | У межах асигнувань | ||||
8.2 | Відбілювач або інший дезінфікуючий засіб | У межах асигнувань |
Перелік продуктів харчування | Норма на одну особу за віковими групами (грамів брутто) | ||||
3-7 років | 7-10 років | 11-17 років | 18 років і старше | ||
1. | Хліб житній | 100 | 100 | 150 | 150 |
2. | Хліб пшеничний | 150 | 200 | 200 | 220 |
3. | Борошно пшеничне | 45 | 55 | 60 | 60 |
4. | Крохмаль | 3 | 3 | 3 | 3 |
5. | Крупи, макаронні вироби, бобові | 70 | 80 | 90 | 85 |
6. | Картопля | 400 | 450 | 450 | 450 |
7. | Овочі | 350 | 400 | 450 | 550 |
8. | Фрукти свіжі, у тому числі цитрусові | 250 | 300 | 300 | 300 |
9. | Фрукти сушені (збагачені білками) | 30 | 40 | 40 | 40 |
10. | Соки | 120 | 150 | 180 | 200 |
11. | Цукор | 50 | 60 | 65 | 60 |
12. | Мед | 4 | 5 | 5 | 5 |
13. | Кондитерські вироби | 30 | 40 | 40 | 40 |
14. | М'ясо та м'ясні вироби | 150 | 165 | 220 | 220 |
15. | Риба та рибні продукти | 70 | 100 | 110 | 110 |
16. | Молоко, кисломолочні продукти | 550 | 500 | 500 | 500 |
17. | Сир кисломолочний | 70 | 90 | 100 | 100 |
18. | Сир сичужний твердий | 10 | 12 | 15 | 15 |
19. | Сметана | 20 | 25 | 30 | 30 |
20. | Масло | 55 | 60 | 60 | 50 |
21. | Олія | 12 | 15 | 20 | 21 |
22. | Яйця, штук | 1 | 1 | 1 | 1 |
23. | Кава злакова | 5 | 5 | 5 | 4 |
24. | Какао | 4 | 4 | 5 | 6 |
25. | Чай | 0.1 | 0.2 | 0.4 | 1 |
26. | Спеції | 0.04 | 0.04 | 0.04 | 0.04 |
27. | Дріжджі | 2 | 3 | 3 | 3 |
28. | Сіль | 7 | 10 | 10 | 10 |
Хімічний склад добової норми | |||||
1. | Білки | 68 | 95 | 105 | 103 |
2. | у тому числі тваринні | 37 | 47 | 53 | 52 |
3. | Жири | 66 | 84 | 92 | 91 |
4. | у тому числі олія | 8 | 15 | 22 | 22 |
5. | Енергетична цінність, ккал. | 2028 | 2521 | 3210 | 3198 |
Перший заступник
директора Держсоцслужби
|
В.С.Вовк
|