10.05 10130 Потрійні гібриди х 0% 0% 1378 10.05 10150 Прості гібриди х 0% 0% 1378 10.06 Рис х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,03 0,03 екю за 1 екю за кг 1 кг 10.07 00 Сорго х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,01 0,01 екю за 1 екю за кг 1 кг 10.08 Гречка, просо і х 10% але 10% але 1378 канаркове насіння; інші не менш не менш зернові як 0,03 як 0,03 екю за екю за 1 1 кг кг 10.08 10000 Гречка х 20%, 20%, але 1378 але не не менш менш як як 0,06 0,06 екю за 1 екю за кг 1 кг 10.08 20000 Просо х 30%, 30%, але 1378 але не не менш менш як як 0,1 0,1 екю екю за 1 за 1 кг кг 11.01 00000 Борошно пшеничне або х 20%, 20%, але 1378 пшенично-житнє але не не менш менш як як 0,04 0,04 екю за 1 екю за кг 1 кг 11.02 Борошно з інших х 20%, 20%, але 1378 зернових, крім але не не менш пшеничного або пшенично- менш як як 0,03 житнього 0,03 екю за 1 екю за кг 1 кг 11.03 Крупи і гранули зернових х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,02 0,02 екю за 1 екю за кг 1 кг 11.04 Зерно, оброблене іншими х 30%, 30%, але 1378 способами (наприклад але не не менш лущене, плющене, менш як як 0,06 перероблене у пластівці, 0,06 екю за 1 обвалене, у вигляді екю за кг січки чи подрібнене), 1 кг крім рису, зазначеного в товарній позиції 10.06; зародки зернових, цілі, плющені, у вигляді пластівців або молоті 11.05 Борошно, крупа, х 30%, 30%, але 1378 пластівці і гранули але не не менш картопляні менш як як 0,1 0,1 екю екю за 1 за 1 кг кг х 1378 11.06 Борошно та крупа з 10%, 10%, але сушених бобових культур але не не менш (позиція 07.13), з менш як як 0,04 серцевини сагової 0,04 екю за 1 пальми, з коренеплодів екю за кг або бульбоплодів 1 кг (07.14); борошно, крупа і порошок з продуктів, класифікованих в групі 08 11.07 х 10% 20% Т 11.07 10990 Солод непідсмажений, х 2% 2% 1379 інший (до 1 вересня 1997 р.) 11.07 20000 Солод підсмажений (до 1 х 2% 2% 1379 вересня 1997 р.) 11.08 Крохмаль, інулін х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,06 0,06 екю за 1 екю за кг 1 кг 11.09 00000 Клейковина пшенична х 10%, 10%, але 1378 висушена або сира але не не менш менш як як 1 екю 1 екю за 1 кг за 1 кг 12.01 00 Соя, в тому числі х 10%, 10%, але 1378 подрібнена але не не менш менш як як 0,02 0,02 екю за 1 екю за кг 1 кг 12.02 Арахіс, несмажений і х 5% 5% 43 неприготовлений якимось іншим способом, очищений або неочищений, подрібнений або неподрібнений 12.03 00000 Копра х 2%, але 2%, але 1378 не менш не менш як 0,01 як 0,01 екю за екю за 1 1 кг кг 12.04 00 Насіння льону подрібнене х 5%, але 5%, але 1378 або неподрібнене не менш не менш як 0,03 як 0,03 екю за екю за 1 1 кг кг 12.04 00100 Насіння льону для сіяння х 0 0 1378 12.05 00 Насіння рапсу подрібнене х 5%, але 5%, але 1378 або неподрібнене не менш не менш як 0,02 як 0,02 екю за екю за 1 1 кг кг 12.05 00100 Насіння рапсу для сіяння х 0 0 1378 12.06 00 Насіння соняшнику бите х 2%, але 2%, але 1378 або ціле не менш не менш як 0,01 як 0,01 екю за екю за 1 1 кг кг 12.07 Насіння і плоди олійних х 30%, 30%, але 1378 культур, інші, але не не менш подрібнені або менш як як 0,3 неподрібнені 0,3 екю екю за 1 за 1 кг кг 12.08 Борошно з насіння або х 5%, але 5%, але 1378 плодів олійних культур, не менш не менш крім гірчичного насіння як 0,05 як 0,05 екю за екю за 1 1 кг кг 12.08 Тільки шрот з насіння х 0 0 1378 або плодів олійних культур 12.09 Насіння, плоди і спори х 0 0 1378 для сіяння 12.1010000 Шишки хмелю х 30 %, 30 %, 94 неподрібнені, але не але не непорошкоподібні , негра- менш як менш нульовані 1,5 екю як 1,5 за 1 екю за кг 1 кг 12.1020000 Шишки хмелю подрібнені , х 30 %, 30 %, 94 порошкоподібні,гранульо- але не але не вані; лупулін хмелевидний менш менш як 1,5 як 1,5 екю за екю за 1 кг 1 кг 12.11 Рослини, частини рослин, х 0% 0% 1378 насіння і плоди, що використовуються в парфюмерних, фармацевтичних, інсектицидних, фунгіцидних і аналогічних цілях, свіжі або сушені, цілі чи розрізані, подрібнені, молоті 12.12 Плоди ріжкового дерева, х 15%, 15%, але 1378 водяні рослини, буряк але не не менш цукровий, цукрова менш як як 0,012 тростина, свіжі або 0,012 екю за 1 сушені, подрібнені або екю за кг неподрібнені, кісточки і 1 кг ядра плодів, інші продукти рослинного походження (включаючи нежарене коріння цикорію виду "Cichorium Intubus Sativum"), використовувані головним чином для харчування людей, не зазначені в іншому місці 12.12 92 000 Цукрова тростина х 50%, 50%, але 1378 але не не менш менш як як 0,1 0,1 екю екю за 1 за 1 кг кг 12.13 00000 Солома і м'якуш х 5%, але 5%, але 1378 зернових, необроблена, не менш не менш ціла або подрібнена, як як 0,005 розмелена або 0,005 екю за 1 нерозмелена, пресована екю за кг або в гранулах 1 кг 12.14 Бруква, буряк листяний, х 5%, але 5%, але 1378 коренеплоди, кормові, не менш не менш сіно, люцерна, конюшина, як як 0,003 еспарцет, капуста 0,003 екю за 1 кормова, люпин, вика і екю за кг аналогічні фуражні 1 кг продукти, гранульовані або негранульовані 12.14 Тільки садівний матеріал х 0 0 1378 13.01 Шелак, природні камеді, х 5%, але 5%, але 1378 смоли, гумосмоли і не менш не менш бальзами як 0,25 як 0,25 екю за екю за 1 1 кг кг 13.02 Соки і екстракти х 30%, 30%, але 1378 рослинні; пектини, але не не менш пектинати і пектати; менш як як 0,9 агар-агар, клеї та інші 0,9 екю екю за 1 згущувачі рослинного за 1 кг кг походження, видозмінені або невидозмінені 14.01 Матеріали рослинного х 10%, 10%, але 1378 походження, що але не не менш використовуються, менш як як 0,005 головним чином, для 0,005 екю за 1 плетіння (наприклад екю за кг бамбук, ротанг, очерет, 1 кг ситник, верба, раффія, очищена, відбілена і пофарбована солома зернових і липова кора) 14.02 Матеріали рослинного х 10%, 10%, але 1378 походження, що але не не менш використовуються, менш як як 0,005 головним чином, для 0,005 екю за 1 набивки (капок, екю за кг луїзіанський мох, 1 кг морські водорості), в тому числі у вигляді полотнищ на підкладці з інших матеріалів або без неї 14.03 Матеріали рослинного х 15%, 15%, але 1378 походження, що але не не використовуються, менш як менш як головним чином, для 0,01 0,01 виробництва щіткових екю за екю за 1 виробів і мітелок 1 кг кг (наприклад сорго, пирій і тампіоко) у в'язках, пучках або навалом 14.04 Сировина рослинна, не х 20%, 20%, але 1378 зазначена в іншому місці але не не менш менш як як 0,01 0,01 екю за 1 екю за кг 1 кг Розділ 3. Жири і масла тваринного або рослинного походження; та інш. 15.01 00 Лярд, інший жир свинячий х 30%, 30%, але 1378 і жир домашньої птиці, але не не менш топлений або нетоплений, менш як як 0,15 екстрагований під тиском 0,15 екю за 1 чи з допомогою екю за кг розчинників чи 1 кг неекстрагований 15.02 00 Жир великої і дрібної х 30%, 30%, але 1378 рогатої худоби, але не не менш нетоплений чи топлений, менш як як 0,15 екстрагований під тиском 0,15 екю за 1 чи з допомогою екю за кг розчинників чи 1 кг неекстрагований 15.03 00 Стеарин із жиру х 30%, 30%, але 1378 свинячого, яловичого або але не не баранячого і менш як менш як олеостеарин, 0,15 0,15 екю олеомаргарин із екю за за 1 кг свинячого сала, 1 кг яловичого чи баранячого жиру, неемульгований, незмішаний або неприготовлений будь- яким іншим способом 15.04 Жири, масла та їх х 10%, 10%, але 1378 фракції з риб або але не не менш морських ссавців, менш як як 0,04 нерафіновані або 0,04 екю за 1 рафіновані, але без екю за кг зміни їх хімічного 1 кг складу 15.04 20900 Риб'ячий жир, масло з х 10%, 10%, але 1378 риб та їх фракції, крім але не не менш масла з печінки менш як як 0,04 риб'ячої, інші 0,04 екю за 1 екю за кг 1 кг 15.05 Овечий жиропіт і жирові х 30%, 30%, але 1378 речовини, одержувані з але не не менш нього (включаючи менш як як 0,1 ланолін) 0,1 екю екю за 1 за 1 кг кг 15.05 90000 Інші х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,03 0,03 екю за 1 екю за кг 1 кг 15.06 Жири і масла тварин та х 30%, 30%, але 1378 їх фракції, в тому числі але не не менш нерафіновані, або менш як як 0,1 рафіновані, але без 0,1 екю екю за 1 зміни їх хімічного за 1 кг кг складу 15.07 Олія соєва та її х 30%, 30%, але 1378 фракції, нерафіновані але не не менш або рафіновані, але без менш як як 0,3 зміни їх хімічного 0,3 екю екю за 1 складу за 1 кг кг 15.08 Олія арахісова та її х 30%, 30%, але 1378 фракції, нерафіновані але не не менш або рафіновані, але без менш як як 0,4 зміни їх хімічного 0,4 екю екю за 1 складу за 1 кг кг 15.09 Олія маслинова та її х 30%, 30%, але 1378 фракції, нерафіновані але не не менш або рафіновані, але без менш як як 1,5 зміни їх хімічного 1,5 екю екю за 1 складу за 1 кг кг 15.10 Інші види олії та х 30%, 30%, але 1378 фракцій, отримані тільки але не не менш із маслин, нерафіновані менш як як 1,5 чи рафіновані, але без 1,5 екю екю за 1 зміни їх хімічного за 1 кг кг складу, суміші цих видів олій або фракцій з олією або фракціями, класифікованими в товарній позиції 15.09 15.11 х 10% 20% Т 15.12 х 10% 20% Т 15.12 Олія соняшникова х 30%, 30%, але 94 але не не менш менш 0.5екю 0.5екю за 1 кг за 1 кг 15.13 х 10% 20% Т 15.14 Олія ріпакова, свиріпова х 30%, 30%, але 1378 або гірчична та їх але не не менш фракції, нерафіновані менш як як 0,15 або рафіновані, але без 0,15 екю за 1 зміни їх хімічного екю за кг складу 1 кг Жири і олія х 1378 15.15 рослинні, інші 30%, 30%, але Жири і олія рослинні, але не не інші (включаючи олію менш як менш як жожоба) та їх фракції, 0,15 0,15 екю нерафіновані або рафі- екю за за 1 кг новані, але без зміни їх 1 кг хімічного складу 15.16 Жири і масла тваринні х 30%, 30%, але 1378 або олія рослинна та їх але не не менш фракції, повністю або менш як як 0,12 частково 0,12 екю за 1 гідрогенізовані, пере- екю за кг стерифіковані,реетерифі- 1 кг ковані або елаідинізовані, нерафіновані чи рафіновані, але які не зазнали по- дальшої обробки 15.17 х 10% 20% Т 15.17 Маргарин х 30%, 30%, але 94 але не не менш як менш як 1 екю 1 екю за за 1 кг 15.18 00 Тваринні або рослинні х 30%, 30%, але 1378 жири і масла (олія), їх але не не менш фракції, топлені, менш як як 0,1 окислені, дегідровані, 0,1 екю екю за 1 сульфовані, продуті або за 1 кг кг полімеризовані теплом у вакуумі чи в інертному газі або перероблені іншим способом, крім класифікованих в товарній позиції 15.16; нехарчові суміші тваринних або рослинних жирів і масел (олії) та їх фракцій, не зазначені в іншому місці 15.19 Кислоти промислові, х 10%, 10%, але 1378 жирні монокарбонові; але не не менш олія окислена менш як як 0,03 рафінована; спирти 0,03 екю за 1 промислові, жирні екю за кг 1 кг 15.20 Гліцерин, включаючи х 0 0 1378 чистий; гліцеринова вода і щолок 15.21 Воски рослинні (крім х 30%, 30%, але 1378 тригліцеридів), віск але не не менш бджолиний та інших комах менш як як 1,2 і спермацет, 1,2 екю екю за 1 підфарбовані або за 1 кг кг непідфарбовані, рафіновані чи нерафіновані 15.22 00 Дегра; залишки після х 10%, 10%, але 1378 обробки жирних речовин, але не не менш тваринних або рослинних менш як як 0,1 восків 0,1 екю екю за 1 за 1 кг кг Розділ 4. Продукти харчової промисл.; алког. і безалког.напої та оцет; та інш. х 10% 20% Т 16.01 16.01 Ковбаси і аналогічні х 30 %, 30%, але 94 продукти із м'яса але не не менш менш як як 1.1екю 1.1екю за за 1 кг 1 кг 16.01 00990 Ковбаси і аналогічні х 30%, 30%, але 1378 продукти з м'яса, але не не менш м'ясних субпродуктів або менш як як 0,9 крові; харчові продукти, 0,9 екю екю за 1 виготовлені на їх за 1 кг кг основі, інші: інші 16.02 Вироби і консерви з х 30%, 30%, але 1378 м'яса, м'ясних але не не менш субпродуктів або крові, менш як як 0,4 інші 0,4 екю екю за 1 за 1 кг кг 16.03 00 Екстракти та соки з х 10%, 10%, але 1378 м'яса, риби або але не не менш ракоподібних, молюсків менш як як 0,3 або інших водних 0,3 екю екю за 1 безхребетних за 1 кг кг 16.04, крім Готові продукти і х 20%, 20%, але 1378 16.0430100, консерви з риби; ікра але не не менш 16.04 30900 осетрових (чорна ікра) менш як як 0,2 та її замінники, 0,2 екю екю за 1 виготовлені з ікринок за 1 кг кг інших риб 16.04 30100 0% 10екю 10екю 313/96-ВР за 1кг за 1кг 16.04 30900 Замінники ікри/червона 0% 6екю 6екю 313/96-ВР ікра/ за 1кг за 1кг 16.05 х 10% 20:% Т 16.05 10000 0% 6 екю 6 екю З.У за 1кг за 1 кг 313/96-ВР 16.05 20000 0% 4 екю 4 екю З.У за 1кг за 1 кг 313/96-ВР 16.05 30000 0% 8 екю 8 екю З.У за 1кг за 1 кг 313/96-ВР 16.05 40000 0% 4 екю 4 екю З.У за 1кг за 1 кг 313/96-ВР 17.01 Цукор тростинний або з х 50%, 50%, але 1378 цукрового буряку і але не не менш хімічно чиста сахароза в менш як як 0,2 твердому стані 0,2 екю екю за 1 за 1 кг кг 17.02 Інші види цукру, х 30%, 30%, але 1378 включаючи хімічно чисті але не не менш лактозу, мальтозу, менш як як 0,3 глюкозу і фруктозу в 0,3 екю екю за 1 твердому стані; сиропи за 1 кг кг цукрові без додавання ароматизуючих або фарбуючих речовин; штучний мед, змішаний чи незмішаний з натуральним, карамельний кулер 17.03 Меляса, отримана в х 30%, 30%, але 1378 результаті екстракції але не не менш або рафінування цукру менш як як 0,03 0,03 екю за 1 екю за кг 1 кг 17.04 Кондитерські вироби з х 30%, 30%, але 1378 цукру, що не містять але не не менш какао (включаючи білий менш як як 1 екю шоколад) 1 екю за 1 кг за 1 кг 18.01 00000 Какао-боби , цілі та х 2% 2% 43 подрібнені, сирі та смажені 18.02 00000 Шкаралупа, плівка, х 5%, але 5%, але 1378 шкірка та інші відходи не менш не менш какао як 0,02 як 0,02 екю за екю за 1 1 кг кг 18.03 Какао-паста, в тому х 30%, 30%, але 1378 числі знежирена або але не не менш незнежирена менш як як 1 екю 1 екю за 1 кг за 1 кг 18.04 00000 Масло-какао, жир і рідке х 5%, але 5%, але 1378 масло з какао не менш не менш як 0,25 як 0,25 екю за екю за 1 1 кг кг 18.05 00000 Какао-порошок без х 5%, але 5%, але 1378 додавання цукру або не менш не менш інших підсолоджуючих як 0,2 як 0,2 речовин екю за екю за 1 1 кг кг 18.06, крім Шоколад та інші харчові х 30%, 30%, але 1378 18.06 31000- продукти із вмістом але не не менш 18.06 32000, какао менш як як 0,7 18.06 90110- 0,7 екю екю за 1 18.06 90390 за 1 кг кг х 15%, 15%, але 212 але не 18.06 31000 не менш менш як як 0.35екю 0.35 за 1 кг екю за 1 кг х 15%, 15%, 212 18.06 32100, але не але не 18.06 32900 менш як менш як 0,45 0,45 екю за екю за 1 кг 1 кг 18.06 90110 0% 0,9екю 0,9екю 1 кг З.У за 18.06 90190 18.06 90310 313/96-ВР 18.06 90390 19.01 Екстракт солодовий; х 30%, 30%, але 1378 харчові продукти з але не не менш борошна, крупи, крохмалю менш як як 0,1 або солодового екстракту 0,1 екю екю за 1 без вмісту або з вмістом за 1 кг кг за масою менше як 50% какао, не зазначені в іншому місці, харчові продукти із сировини, вказаної в позиціях 04.01 - 04.04, без вмісту або з вмістом за масою менше 40% какао 19.01 10000 Дитяче харчування, х 10%, 10%, але 1378 розфасоване для продажу але не не менш вроздріб менш як як 0,15 0,15 екю за 1 екю за кг 1 кг 19.02 Вироби макаронні, в тому х 30%, 30%, але 1378 числі варені або але не не менш неварені, з начинкою (з менш як як 0,15 м'яса або інших 0,15 екю за 1 продуктів) і без неї або екю за кг приготовлені іншим 1 кг способом; кускус 19.03 00000 Тапіока та її замінники, х 30%, 30%, але 1378 приготовлені з крохмалю але не не менш у формі пластівців, менш як як 0,45 зерен, крупи або 0,45 екю за 1 висівок, або аналогічних екю за кг формах 1 кг 19.04 Готові харчові продукти, х 30%, 30%, але 1378 отримані шляхом здуття але не не менш або обжарювання зернових менш як як 0,5 (наприклад, кукурудзяні 0,5 екю екю за 1 пластівці); інші за 1 кг кг зернові, крім кукурудзи у вигляді зерен, попе- редньо відварені, обжарені або приготовлені іншим способом 19.05 Хлібобулочні і борошняні х 30%, 30%, але 1378 кондитерські вироби, але не не менш тістечка, печиво та інші менш як як 0,4 продукти 0,4 екю екю за 1 хлібопекарського за 1 кг кг виробництва без вмісту або із вмістом какао; вафельні диски, порожні капсули, придатні для використання в фармацевтичних цілях, вафлі, рисовий папір і аналогічні продукти 20.01-20.02 Овочі і фрукти х 20%, 20%, але 94 консервовані але не не менш як менш як 0.2екю 0.2екю за туб за туб 20.03 Гриби, включаючи х 20%, 20%, але 1378 трюфелі, приготовлені але не не менш або консервовані без менш як як 0,3 оцту або оцтової кислоти 0,3 екю екю за 1 за 1 кг кг 20.04-20.05 Овочі і фрукти х 20%, 20%, але 94 консервовані але не не менш як менш як 0.2екю 0.2екю за туб за туб 20.06 00 Плоди, горіхи, шкурка х 30%, 30%, але 1378 плодів та інші частини але не не менш рослин, консервовані в менш як як 0,5 цукрі (сушені, 0,5 екю екю за 1 зацукровані, або за 1 кг кг глазуровані) 20.07 Овочі і фрукти х 20%, 20%, але 94 консервовані але не не менш менш як як 0.2екю 0.2екю за туб за туб 20.08 Плоди, горіхи та інші х 30%, 30%, але 1378 їстівні частини рослин, але не не менш приготовлені або менш як як 0,5 консервовані будь-яким 0,5 екю екю за 1 способом, в тому числі з за 1 кг кг додаванням цукру або інших підсолоджуючих речовин чи спирту, не зазначені в іншому місці 20.09 Соки фруктові, х 30%, 30%, але 1378 (включаючи виноградне але не не менш сусло), соки овочеві, менш як як 0,3 незброджені та без 0,3 екю екю за додавання спирту, з за 1 л 1 л додаванням або без додавання цукру чи інших підсолоджуючих речовин 20.09 50 Сік томатний х 30%, 30%, але 1378 але не не менш менш як як 0,3 0,3 екю екю за 1 за 1 л л 20.09 60 Сік виноградний х 30%, 30%, але 1378 (включаючи виноградне але не не менш сусло) менш як як 0,3 0,3 екю екю за 1 за 1 л л 20.09 70 Сік яблучний х 30%, 30%, але 1378 але не не менш менш як як 0,3 0,3 екю екю за 1 за 1 л л 21.01, крім Екстракти, есенції, х 30%, 30%, але 1378 21.01 10110 концентрати кави, чаю але не не менш або мате і вироби на менш як як 0,4 таких основах чи на 0,4 екю екю за 1 основі кави, чаю або за 1 кг кг мате; цикорій обсмажений та інші обсмажені замінники кави і екстракти, есенції та концентрати з них 21.01 10110 х 3 екю 3 екю 1245 за 1кг за 1кг 21.01 10110 Тільки розчинна кава 0% 3 екю 3 екю З13/96-ВР за 1кг за 1кг 21.02 Дріжджі (активні і х 20%, 20%, але 1378 неактивні); інші але не не менш неактивні одноклітинні менш як як 0,1 мікроорганізми (крім 0,1 екю екю за 1 вакцин, класифікованих у за 1 кг кг товарній позиції 30.02); готові пекарські порошки 21.03 Продукти для соусів і х 30%, 30%, але 1378 соуси готові; добавки і але не не менш приправи змішані; менш як як 0,25 гірчичний порошок і 0,25 екю за 1 готова гірчиця екю за кг 1 кг 21.04 Супи і бульйони готові і х 30%, 30%, але 1378 заготовки для їх але не не менш приготування; менш як як 1,5 гомогенізовані суміші 1,5 екю екю за 1 харчових продуктів за 1 кг кг 21.05 Морозиво, інші види х 30%, 30%, але 1378 харчового льоду, без але не не менш вмісту або із вмістом менш як як 2,4 какао 2,4 екю екю за 1 за 1 кг кг 21.06 Харчові продукти, не х 30%, 30%, але 1378 зазначені в іншому місці але не не менш менш як як 0,3 0,3 екю екю за 1 за 1 кг кг 22.01 Води, включаючи х 30%, 50%,але 977 мінеральні, але не менш натуральні,або не як 0,6 штучні,газовані,без менш екю за 1 додавання цукру або як 0,4 літр інших підсолоджувальних екю за речо- 1 літр вин,неароматизовані; лід і сніг 22.02 Води мінеральні і х 30%, 50%,але 977 газовані з додаванням але не не менш цукру або інших менш як як 0,6 підсолоджувальних чи 0,4 екю екю за 1 ароматичних за 1 літр речовин;безалкогольні літр напої,інші,за винятком фруктових або овочевих соків,що класифікуються в товарній позиції 20.09 22.03 10% 0.3екю 0.3екю 313/96-ВР за літр 1 22.04 10% 0.6екю 0.6екю 178/96-ВР ( крім за літр 22.04 10, 1 22.04 30) 22.04 10% 2 екю 2 екю 178/96-ВР 10110, за літр 22.04 1 10190, 22.04 10900 22.04 10% 0.05 0.05екю 178/96-ВР 30100, екю літр 22.04 за 30910, 1 22.04 30990 22. 10% 2 екю 2 екю 178/96-ВР 05 за літр 1 22.06 10% 0.5екю 0.5екю 178/96-ВР за літр 1 22.07 30% 2 екю 2 екю 178/96-ВР за літр 1 спирту 100% 22.08 10100 30% 7.5екю 7.5екю 178/96-ВР за літр 1 спирту 100% 22.08 10900 30% 5 екю 5 екю 178/96-ВР за літр 1 спирту 100% 22.08 30% 7,5екю 7,5екю 178/96-ВР 20100, за літр 22.08 20900, 1 спирту 22.08 30110, 100% 22.08 30190, 22.08 30910, 22.08 30990, 22.08 40100, 22.08 40900, 22.08 50110, 22.08 50190, 22.08 50910, 22.08 50990, 22.08 90110, 22.08 90190, 22.08 90310, 22.08 90330, 22.08 90390 22.08 30% 5екю 5екю 178/96-ВР 90510, за літр 22.08 90530, 1 спирту 22.08 90550, 100% 22.08 90590, 22.08 90710, 22.08 90730, 22.08 90790 22.08 30% 2екю 2екю 178/96-ВР 90910, 22.08 за літр 90990 1 спирту 100% 22.09 Оцет та його замінники, х 20%, 20%, але 1378 отримані з оцтової але не не менш кислоти менш як як 0,15 0,15 екю за 1 екю за кг 1 кг 23.01 10000 Борошно, мучка і гранули х 20%, 20%, але 1378 з м'яса або м'ясних але не не менш субпродуктів, шкварки менш як як 0,1 0,1 екю екю за 1 за 1 кг кг 23.01 20000 Борошно, мучка і гранули х 2%, але 2%, але 1378 з риби або ракоподібних, не менш не менш молюсків або інших як 0,02 як 0,02 водних безхребетних екю за екю за 1 1 кг кг 23.02 Висівки та інші відходи х 5%, але 5%, але 1378 просівання, помолу або не менш не менш інших видів обробки як 0,01 як 0,01 зернових чи бобових екю за екю за 1 культур, негранульовані 1 кг кг або гранульовані 23.03 Відходи виробництва х 5%, але 5%, але 1378 крохмалю і аналогічні не менш не менш відходи; буряковий жом, як як 0,003 жмихи цукрової тростини 0,003 екю за 1 та інші відходи екю за кг виробництва цукру; нива 1 кг чи брага, негранульовані або гранульовані 23.04 00000 Жмихи та інші тверді х 5%, але 5%, але 1378 відходи, отримані не менш не менш внаслідок екстракції як як 0,003 соєвої олії, 0,003 екю за 1 неподрібнені або екю за кг подрібнені, 1 кг негранульовані або гранульовані 23.05 00000 Жмихи та інші тверді х 5%, але 5%, але 1378 відходи, отримані не менш не менш внаслідок екстракції як як 0,003 арахісової олії, 0,003 екю за 1 неподрібнені або екю за кг подрібнені, 1 кг негранульовані або гранульовані 23.06 Жмихи або інші тверді х 5%, але 5%, але 1378 відходи, отримані не менш не менш внаслідок екстракції як як 0,003 рослинних жирів або 0,003 екю за 1 олії, крім екю за кг класифікованих у 1 кг товарних позиціях 23.04 або 23.05, неподрібнені або подрібнені, негранульовані або гранульовані х 30%, 30%, але 1378 23.07 00000 Винний відстій і винний але не не менш камінь менш як як 0,3 0,3 екю екю за 1 за 1 кг кг 23.08 Продукти рослинного х 5% але 5% але 1378 походження і рослинні не менш не менш відходи, напівфабрикати, як як 0,003 негранульовані або 0,003 екю за 1 гранульовані, що екю за кг використовуються для 1 кг годівлі тварин, не зазначені в іншому місці х 5%, але 5%, але 1378 23.09 Продукти, що не менш не менш використовуються для як 0,04 як 0,04 годівлі тварин екю за екю за 1 1 кг кг Які не містять крохмалю х 1378 або містять не більш як 10% маси крохмалю: 23.09 10110 які не містять молочних 10%, 10%, але продуктів або які але не не менш містять менш як 10% маси менш як як 0,08 молочних продуктів; 0,08 екю за 1 екю за кг 1 кг 23.09 10130 які містять від 10% до х 10%, 10%, але 1378 50% маси молочних але не не менш продуктів; менш як як 0,08 0,08 екю за 1 екю за кг 1 кг 23.09 10150 які містять від 50% до х 10%, 10%, але 1378 75% маси молочних але не не менш продуктів; менш як як 0,08 0,08 екю за 1 екю за кг 1 кг 23.09 10190 які містять не менш як х 10%, 10%, але 1378 75% маси молочних але не не менш продуктів менш як як 0,08 0,08 екю за 1 екю за кг 1 кг Які містять більш як 10%, але не більш як 30% маси крохмалю: 23.09 10310 які не містять молочних х 10%, 10%, але 1378 продуктів або які але не не менш містять менш як 10% менш як як 0,08 маси молочних продуктів; 0,08 екю за 1 екю за кг 1 кг 23.09 10330 які містять не менш як х 10%, 10%, але 1378 10%, але менш як 50% але не не менш маси молочних продуктів; менш як як 0,08 0,08 екю за 1 екю за кг 1 кг 23.09 10390 які містять не менш як х 10%, 10%, але 1378 50% маси молочних але не не менш продуктів менш як як 0,08 0,08 екю за 1 екю за кг 1 кг Які містять більш як 30% х 1378 крохмалю: 23.09 10510 які не містять молочних 10%, 10%, але