ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ Л И С Т N 14/2-2044-ЕП від 03.06.2000 м.Київ vd20000603 vn14/2-2044-ЕП Начальникам регіональних митниць Начальникам митниць До відома та застосування в роботі надсилаємо звід ставок ввізного мита станом на 1 червня 2000 року. У разі виникнення спірних питань щодо ставок ввізного мита запити надсилати до Митно-тарифного управління ДМСУ (т/ф 247-27-84). Перший заступник Голови Служби О.Єгоров Ставки ввізного (імпортного) мита станом на 1 червня 2000 року з 1 по 24 товарну групу ------------------------------------------------------------------- | Товарна |Опис товару згідно | Ставки мита | Постанови | | позиція | з ГС | | КМУ, | | | |-------------------| Закони (*)| | | |пільгові | повні | України | |-----------------------------------------------------------------| | Група 1 | | Живі тварини | |-----------------------------------------------------------------| |01.01 |Коні, віслюки, |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | |(крім |мули й лошаки | за 1 кг |за 1 кг | | |01.01 |живі | (2) | | | |11000) | | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |01.01 11000 |Коні, віслюки, | 0 %(1) | 0 % | З. У. | | |мули й лошаки живі | | |468/97-ВР | | |чистопородні | | | | | |(чистокровні) | | | | | |племінні | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |01.02 |Велика рогата |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | |(крім |худоба жива |за 1 кг |за 1 кг | | |01.02 | | | | | |10000) | | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |01.02.10000 |Чистопородна | 0 % | 0 % | З. У. | | |племінна велика | | |468/97-ВР | | |рогата худоба | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |01.03 |Свині живі |0,3 євро |0,6 євро | 1935 | |(крім | |за 1 кг |за 1 кг | | |01.03 | | | | | |10000) | | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |01.03.10000 |Чистопородні | 0 % | 0 % | З. У. | | |племінні тварини | | |468/97-ВР | | |(свині) | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |01.04 |Вівці та кози | 0,15 | 0,30 | 1935 | |(крім |живі | євро за | євро за | | |01.04 | | 1 кг | 1 кг | | |10100) | | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |01.04.10100 |Вівці живі | 0 % | 0 % | З. У. | | |чистопородні | | |468/97-ВР | | |племінні | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |01.05 |Свійська птиця | 0,15 | 0,30 | 1935 | |(крім |жива, тобто птиця | євро за | євро за | | |01.05 11000, |Gallus domesticus | 1 кг | 1 кг | | |01.05 |(курка свійська, | | | | |91000) |качки, гуси, | | | | | |індики і цесарки) | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |01.05 11000 |Свійська птиця | 0 % | 0 % | З. У. | | |жива вагою не | | | 32/98-ВР | | |більш 185 г: | | | | | |курчата племінні | | | | | |або на відгодівлю | | | | | |(виду Gallus | | | | | |domesticus) | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |01.05 91000 |Тільки кури | 0 % | 0 % | 1935 | | |племінні 90 - | | | | | |120-денні | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |01.06 00 |Інші тварини живі | 1 євро | 2 євро | 1935 | | |(крім тих, що |за 1 кг |за 1 кг | | | |поставляються для | | | | | |зоопарків) | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |01.06 00 |Тільки тварини, що | 0 % | 0 % | З. У. | | |поставляються для | | |468/97-ВР | | |зоопарків | | | | |-----------------------------------------------------------------| | Група 2 | | М'ясо та харчові субпродукти | |-----------------------------------------------------------------| |02.01 |Яловичина свіжа | 1 євро | 2 євро | 1935 | | |або охолоджена |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |02.02 |Яловичина | 1 євро | 2 євро | 1935 | | |морожена |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |02.03 |Свинина свіжа, | 1 євро | 2 євро | 1935 | | |охолоджена або |за 1 кг |за 1 кг | | | |морожена | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |02.04 |Баранина або |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | |козлятина свіжа, |за 1 кг |за 1 кг | | | |охолоджена або | | | | | |морожена | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |02.05 0000 |М'ясо коней, |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | |віслюків, мулів |за 1 кг |за 1 кг | | | |або лошаків свіже, | | | | | |охолоджене або | | | | | |морожене | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |02.06 |Харчові |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | |субпродукти |за 1 кг |за 1 кг | | | |великої рогатої | | | | | |худоби, свиней, | | | | | |овець, кіз, коней, | | | | | |віслюків, мулів | | | | | |або лошаків, | | | | | |свіжі, охолоджені | | | | | |або морожені | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |02.07 |М'ясо та харчові | 30 %, | 60 %, | З. У. | |(крім |субпродукти | але не | але не |468/97-ВР | |02.07 39130, |свійської птиці, | менше | менше 3 | | |02.07 39230, |зазначеної в |1,5 євро | євро за | | |02.07 |товарній позиції |за 1 кг | 1 кг | | |41510) |01.05, свіжі, | | | | | |охолоджені або | | | | | |морожені | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |02.07 39130, |Частини тушок |0,7 євро |0,7 євро | З. У. | |02.07 39230 |домашньої птиці |за 1 кг |за 1 кг | 1214-XIV | | |(окорочки, | | | | | |половинки, | | | | | |четвертинки) свіжі | | | | | |або охолоджені | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |02.07 41510 |Частини тушок | | | | | |домашньої птиці | | | | | |(окорочки) | | | | | |заморожені | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |02.08 |Інші м'ясо і | 3 євро | 6 євро | 1935 | | |субпродукти |за 1 кг |за 1 кг | | | |харчові, свіжі, | | | | | |охолоджені або | | | | | |морожені | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |02.09 00 |Жир свинячий, |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | |відокремлений від |за 1 кг |за 1 кг | | | |м'яса, та жир | | | | | |свійської птиці | | | | | |(нетоплений) | | | | | |свіжі, охолоджені, | | | | | |морожені, солоні, | | | | | |у розсолі, сушені | | | | | |або копчені | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |02.10 |М'ясо та м'ясні |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | |субпродукти |за 1 кг |за 1 кг | | | |харчові, солоні, у | | | | | |розсолі, сушені | | | | | |або копчені; | | | | | |харчове борошно з | | | | | |м'яса або м'ясних | | | | | |субпродуктів | | | | |-----------------------------------------------------------------| | Група 3 | | Риби і ракоподібні, молюски (мушлі) та інші водні безхребетні | |-----------------------------------------------------------------| |03.01 10 |Жива декоративна | 20 %, | 20 %, | З. У. | | |риба | але не | але не | 468/97-ВР | | | | менше | менше |32/98-ВР* | | | |0,1 євро |0,1 євро | | | | | за 1 | за 1 | | | | | шт. | шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| | |Інша жива риба: | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.01 91000 |Форель |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.01 92000 |Вугор |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.01 93000 |Карп |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.01 99110 |Лосось | 1 євро | 2 євро | 1935 | | |тихоокеанський, |за 1 кг |за 1 кг | | | |атлантичний, | | | | | |дунайський | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.01 99190 |Інша прісноводна |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | |риба |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.01 99900 |Морська риба |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.02 |Риба свіжа або | | | | | |охолоджена, за | | | | | |винятком рибного | | | | | |філе та іншого | | | | | |м'яса риб, що | | | | | |підпадають під | | | | | |класифікацію | | | | | |товарної позиції | | | | | |03.04 | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.02 11000 |Форель |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.02 12000 |Лосось |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | |тихоокеанський, |за 1 кг |за 1 кг | | | |атлантичний, | | | | | |дунайський | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.02 19000 |Інші: лососеві |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.02 21 |Палтус |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.02 22000 |Камбала морська |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.02 23000 |Морський язик, |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | |- |тунець, інші, |за 1 кг |за 1 кг | | |03.02 65 |оселедець, тріска, | | | | | |сардина, кілька, | | | | | |шпроти, пікша, | | | | | |сайда, скумбрія, | | | | | |акула | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.02 66000 |Вугор |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.02 69 |Інша прісноводна і |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | | |морська риба |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.02 70000 |Печінка, ікра та |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | |молочко |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.03 |Риба морожена, за | 5 % | 5 % | З. У. | | |винятком рибного | | | 439-XIV | | |філе та іншого | | | | | |м'яса риб, що | | | | | |підпадають під | | | | | |класифікацію | | | | | |товарної позиції | | | | | |03.04 | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.04 |Філе рибне та інше | 10 % | 10 % | З. У. | | |м'ясо риб | | | 439-XIV | | |(включаючи фарш) | | | | | |свіжі, охолоджені | | | | | |та морожені | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.05 |Риба сушена, | 20 %, | 20 %, | З. У. | |(крім |солона або в | але не | але не | 468/97-ВР | |03.05 10000, |розсолі, риба | менше | менше | 32/98-ВР | |03.05 41000 |гарячого або |0,5 євро |0,5 євро | | |- |холодного |за 1 кг |за 1 кг | | |03.05 |копчення | | | | |49900) | | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.05 10000 |Рибне борошно і | 5 % | 5 % | З. У. | | |гранули з риби | | | 468/97-ВР | | | | | | 32/98-ВР | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.05 41000 |Риба копчена, | 1 євро | 2 євро | 1935 | |- |включаючи філе |за 1 кг |за 1 кг | | |03.05 49900 |(лосось, | | | | | |оселедець, палтус, | | | | | |скумбрія, форель, | | | | | |вугор, інша риба) | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.06 |Ракоподібні, | 1 євро | 2 євро | 1935 | |(крім |оброблені або |за 1 кг |за 1 кг | | |03.06 |необроблені, живі, | | | | |29900) |свіжі, охолоджені, | | | | | |морожені, сушені, | | | | | |солоні або в | | | | | |розсолі; | | | | | |ракоподібні | | | | | |необроблені, | | | | | |варені у воді або | | | | | |на парі, | | | | | |охолоджені або | | | | | |неохолоджені, | | | | | |морожені, сушені, | | | | | |солоні або в | | | | | |розсолі; борошно і | | | | | |гранули з | | | | | |ракоподібних | | | | | |харчові | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.06 29900 |Борошно і гранули | 5 % | 5 % | З. У. | | |з ракоподібних | | | 468/97-ВР | | | | | | 32/98-ВР | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.07 |Молюски, оброблені | 1 євро | 2 євро | 1935 | |(крім |або необроблені, |за 1 кг |за 1 кг | | |03.07 10100 |живі, свіжі, | | | | |- |охолоджені, | | | | |03.07 39100, |морожені, сушені, | | | | |03.07 |солоні або в | | | | |99900) |розсолі; інші | | | | | |водні безхребетні | | | | | |(крім ракоподібних | | | | | |і молюсків), живі, | | | | | |свіжі, охолоджені, | | | | | |морожені, сушені, | | | | | |солоні або в | | | | | |розсолі; борошно і | | | | | |гранули з інших | | | | | |водних | | | | | |безхребетних, | | | | | |харчові (крім | | | | | |устриць, гребінців | | | | | |та мідій зі | | | | | |стулками) | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.07 10100 |Тільки устриці, |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | |- |гребінці та мідії |за 1 кг |за 1 кг | | |03.07 39100 |зі стулками | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |03.07 99900 |Борошно і гранули | 5 % | 5 % | З. У. | | |з безхребетних | | | 468/97-ВР | | | | | | 32/98-ВР | |-----------------------------------------------------------------| | Група 4 | | Молоко і молочні продукти, яйця птиці, мед натуральний, харчові | | продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені | |-----------------------------------------------------------------| |04.01 |Молоко і вершки, |0,1 євро |0,2 євро | 1935 | | |незгущені без | за 1 л | за 1 л | | | |додавання цукру | | | | | |або інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |04.02 |Молоко і вершки, |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | |згущені з |за 1 кг |за 1 кг | | | |додаванням цукру | | | | | |або інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |04.03 |Маслянка, молоко і |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | |вершки, які |за 1 кг |за 1 кг | | | |зсілися, йогурт, | | | | | |кефір та інші | | | | | |ферментовані або | | | | | |сквашені молоко і | | | | | |вершки, згущені | | | | | |або незгущені, з | | | | | |додаванням або без | | | | | |додавання цукру чи | | | | | |інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин | | | | | |ароматизовані або | | | | | |неароматизовані з | | | | | |додаванням або без | | | | | |додавання фруктів, | | | | | |горіхів або какао | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |04.04 |Сироватка молочна, |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | | |згущена або |за 1 кг |за 1 кг | | | |незгущена, з | | | | | |додаванням або без | | | | | |додавання цукру чи | | | | | |інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин, продукти | | | | | |з натуральних | | | | | |компонентів молока | | | | | |з додаванням або | | | | | |без додавання | | | | | |цукру або інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин, не | | | | | |зазначені в іншому | | | | | |місці | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |04.05 00 |Вершкове масло та |1,5 євро | 3 євро | 1935 | | |інші молочні жири |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |04.06 | |0,8 євро |1,6 євро | 1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |04.07 00 |Яйця птиці, у | 0,05 |0,1 євро | 1935 | |(крім |шкаралупі свіжі, | євро за |за 1 кг | | |04.07 |консервовані або | 1 кг | | | |00110) |варені | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |04.07 00110 |Яйця індички та | 0 % | 0 % | З. У. | | |гуски (для | | | 32/98-ВР | | |інкубації) | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |04.08 |Яйця птиці без | 1 євро | 2 євро | 1935 | | |шкаралупи і |за 1 кг |за 1 кг | | | |жовтки, свіжі, | | | | | |сушені, варені у | | | | | |воді або на пару, | | | | | |формовані, | | | | | |морожені або | | | | | |консервовані іншим | | | | | |способом, з | | | | | |додаванням або без | | | | | |додавання цукру чи | | | | | |інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |04.09 00000 |Мед натуральний |0,8 євро |1,6 євро | 1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |04.10 00000 |Продукти харчові |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | | |тваринного |за 1 кг |за 1 кг | | | |походження, не | | | | | |зазначені в іншому | | | | | |місці | | | | |-----------------------------------------------------------------| | Група 5 | | Продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені | |-----------------------------------------------------------------| |05.01 00000 |Людське волосся |0,4 євро |0,8 євро | 1935 | | |необроблене, мите |за 1 кг |за 1 кг | | | |або немите, | | | | | |очищене або | | | | | |неочищене; його | | | | | |відходи | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |05.02 |Щетина свиняча або | 1 євро | 2 євро | 1935 | | |кабаняча, |за 1 кг |за 1 кг | | | |борсуковий або | | | | | |інший волос, який | | | | | |використовується | | | | | |для виробництва | | | | | |щіткових виробів, | | | | | |їх відходи | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |05.03 00000 |Кінський волос і | 1 євро | 2 євро | 1935 | | |його відходи, в |за 1 кг |за 1 кг | | | |тому числі у | | | | | |вигляді полотна на | | | | | |підкладці або без | | | | | |неї | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |05.04 00000 |Кишки, міхурі та |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | |шлунки тварин |за 1 кг |за 1 кг | | | |(крім риб'ячих), | | | | | |цілі або в кусках | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |05.05 | | 1 євро | 2 євро | 1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |05.06 |Кістки та роговий |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | |стержень |за 1 кг |за 1 кг | | | |необроблені, | | | | | |знежирені, | | | | | |первинно оброблені | | | | | |(але не вирізані | | | | | |за формою), | | | | | |оброблені кислотою | | | | | |або | | | | | |дежелатиновані; | | | | | |порошок або | | | | | |відходи цих | | | | | |продуктів | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |05.07 | | 5 євро | 10 євро | 1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |05.08 00000 |Корали та | 5 євро | 10 євро | 1935 | | |аналогічні |за 1 кг |за 1 кг | | | |матеріали | | | | | |необроблені або | | | | | |первинно | | | | | |оброблені; | | | | | |раковини і панцирі | | | | | |молюсків, | | | | | |ракоподібних або | | | | | |голкошкірих, | | | | | |скелетні пластини | | | | | |каракатиць, | | | | | |необроблені або | | | | | |первинно | | | | | |оброблені, але не | | | | | |вирізані за | | | | | |формою; порошок та | | | | | |відходи цих | | | | | |продуктів | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |05.09 00 |Губки натуральні | 5 % | 5 % | З. У. | | |тваринного | | | 468/97-ВР | | |походження | | | 32/98-ВР | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |05.10 00000 |Амбра сіра, | 0 % | 0 % | З. У. | | |бобровий струмінь, | | | 468/97-ВР | | |цивета і мускус; | | | 32/98-ВР | | |шпанки; жовч, у | | | | | |тому числі суха; | | | | | |залози та інші | | | | | |продукти | | | | | |тваринного | | | | | |походження, що | | | | | |використовуються у | | | | | |виробництві | | | | | |фармацевтичних | | | | | |продуктів, та | | | | | |парфумів свіжі, | | | | | |охолоджені, | | | | | |морожені або | | | | | |оброблені іншим | | | | | |способом для | | | | | |короткотермінового | | | | | |зберігання | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |05.11 |Продукти |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | |(крім |тваринного |за 1 кг |за 1 кг | | |05.11 10000, |походження, не | | | | |05.11 99100, |зазначені в іншому | | | | |05.11 |місці, здохлі | | | | |99900) |тварини, зазначені | | | | | |у групах 01 або | | | | | |03, не придатні | | | | | |для споживання | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |05.11 10000 |Сперма бугаїв | 0 % | 0 % | З. У. | | | | | | 468/97-ВР | | | | | | 32/98-ВР | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |05.11 99100 |Жили та сухожилля | 0 % | 0 % | З. У. | | |(тільки для | | | 468/97-ВР | | |медичних цілей) | | | 32/98-ВР | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |05.11 99900 |Тільки ембріони | 0 % | 0 % | З. У. | | | | | | 468/97-ВР | | | | | | 32/98-ВР | |-----------------------------------------------------------------| | Група 6 | | Дерева, інші рослини; цибулини, корені та інші аналогічні | | частини рослин; зрізані квіти та декоративна зелень | |-----------------------------------------------------------------| |06.01 | | 0,01 | 0,02 | 1935 | |(крім | | євро за | євро за | | |06.01 | | 1 кг | 1 кг | | |20300) | | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.01 20300 | |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | | | за 1 | за 1 | | | | | шт. | шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.02 |Рослини живі інші |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | |(крім |(включаючи їх |за 1 кг |за 1 кг | | |06.02 30, |коріння), живець і | | | | |06.02 99910, |прищепа, міцелій | | | | |06.02 |грибний | | | | |99990) | | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.02 30, |Рододендрони та |0,5 євро | 1 євро | 1935 | |06.02 99910, |азалії, квіткові | за 1 | за 1 | | |06.02 99990 |рослини з квітами | шт. | шт. | | | |або бутонами, за | | | | | |винятком кактусів, | | | | | |рослини інші | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.03 |Зрізані квіти та | | | | | |квіткові пуп'янки, | | | | | |призначені для | | | | | |складання букетів | | | | | |або для інших | | | | | |декоративних | | | | | |цілей, свіжі, | | | | | |засушені, | | | | | |пофарбовані, | | | | | |відбілені, | | | | | |просочені або | | | | | |оброблені іншими | | | | | |способами | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| | |Свіжі з 1 червні | | | | | |по 31 жовтня | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.03 10110 |Троянди |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | | | за 1 | за 1 | | | | | шт. | шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.03 10130 |Гвоздики |0,3 євро |0,6 євро | 1935 | | | | за 1 | за 1 | | | | | шт. | шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.03 10150 |Орхідеї | 1 євро | 2 євро | 1935 | | | | за 1 | за 1 | | | | | шт. | шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.03 10210 |Гладіолуси |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | | | за 1 | за 1 | | | | | шт. | шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.03 10250 |Хризантеми |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | | | | за 1 | за 1 | | | | | шт. | шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.03 10290 |Інші |0,7 євро |1,4 євро | 1935 | | | | за 1 | за 1 | | | | | шт. | шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| | |Свіжі з 1 | | | | | |листопада по 31 | | | | | |травня | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.03 10510 |Троянди | 0,04 | 0,08 | 1935 | | | | євро за | євро за | | | | | 1 шт. | 1 шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.03 10530 |Гвоздики | 0,02 | 0,04 | 1935 | | | | євро за | євро за | | | | | 1 шт. | 1 шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.03 10550 |Орхідеї | 0,01 | 0,02 | 1935 | | | | євро за | євро за | | | | | 1 шт. | 1 шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.03 10610 |Гладіолуси |0,7 євро |1,4 євро | 1935 | | | | за 1 | за 1 | | | | | шт. | шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.03 10650 |Хризантеми |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | | | за 1 | за 1 | | | | | шт. | шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.03 10690 |Інші | 0,04 | 0,08 | 1935 | | | | євро за | євро за | | | | | 1 шт. | 1 шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.03 90000 |Інші |0,5 євро | 1 євро | 1935 | | | | за 1 | за 1 | | | | | шт. | шт. | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.04 |Листя, гілки та |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | |(крім |інші частини | за 1 | за 1 | | |06.04 91) |рослин без квітів | шт. | шт. | | | |і бутонів; трави, | | | | | |мохи, лишайники | | | | | |для букетів або | | | | | |декоративних | | | | | |цілей, свіжі, | | | | | |засушені, | | | | | |відбілені, | | | | | |пофарбовані, | | | | | |просочені або | | | | | |оброблені іншими | | | | | |способами | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |06.04 91 |Інші: листя, гілки | 2 євро | 4 євро | 1935 | | |та інші частини | за 1 | за 1 | | | |рослин без квітів | шт. | шт. | | | |і бутонів; трави, | | | | | |мохи, лишайники | | | | | |для букетів або | | | | | |декоративних | | | | | |цілей, свіжі | | | | |-----------------------------------------------------------------| | Група 7 | | Овочі та деякі їстівні коренеплоди та бульбоплоди | |-----------------------------------------------------------------| |07.01 |Картопля свіжа або |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | | |охолоджена |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |07.02 00 |Томати свіжі або |0,3 євро |0,6 євро | 1935 | | |охолоджені |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |07.03 |Цибуля (ріпчаста, |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | | |шалот, порей), |за 1 кг |за 1 кг | | | |часник та інші | | | | | |цибулеподібні | | | | | |овочі свіжі або | | | | | |охолоджені | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |07.04 |Капуста |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | | |головчаста, |за 1 кг |за 1 кг | | | |цвітна, брунколь, | | | | | |кольрабі та інші | | | | | |харчові продукти | | | | | |роду Brassika, | | | | | |свіжі або | | | | | |охолоджені | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |07.05 |Салат латук |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | | |(Lactuca sativa) і |за 1 кг |за 1 кг | | | |цикорій (Cichorium | | | | | |spp.), свіжий або | | | | | |охолоджений | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |07.06 |Морква, ріпа, |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | | |буряк столовий, |за 1 кг |за 1 кг | | | |козелець, селера | | | | | |коренеплідна, | | | | | |редиска та інші | | | | | |аналогічні харчові | | | | | |коренеплоди, свіжі | | | | | |або охолоджені | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |07.07 00 |Огірки та |0,3 євро |0,6 євро | 1935 | | |корнішони свіжі |за 1 кг |за 1 кг | | | |або охолоджені | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |07.08 | |0,3 євро |0,6 євро | 1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |07.09 |Овочі інші, свіжі |0,3 євро |0,6 євро | 1935 | | |або охолоджені |за 1 кг |за 1 кг | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |07.10 |Овочі (сирі або |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | | |варені у воді або |за 1 кг |за 1 кг | | | |на парі), | | | | | |заморожені | | | | |-------------+-------------------+---------+---------+-----------| |07.11 |Овочі консервовані |0,2 євро |0,4 євро | 1935 | | |для |за 1 кг |за 1 кг | | | |короткотермінового | | | |