КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 29 жовтня 2009 р. N 1186
Київ
|
Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2008 р. N 957
Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Внести зміни у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2008 р. N 957 (
957-2008-п)
"Про встановлення розміру мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв вітчизняного виробництва" (Офіційний вісник України, 2008 р., N 84, ст. 2827; 2009 р., N 77, ст. 2622), виклавши його в редакції, що додається.
2. Ця постанова набирає чинності з 1 грудня 2009 року.
Прем'єр-міністр України
|
Ю.ТИМОШЕНКО
|
Додаток
до постанови Кабінету Міністрів України
від 30 жовтня 2008 р. N 957
( 957-2008-п )
(у редакції постанови Кабінету Міністрів України
від 29 жовтня 2009 р. N 1186)
РОЗМІР
мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв вітчизняного виробництва
Код
виробів
згідно з УКТЗЕД (2371а-14)
|
Опис товару
|
Мінімальна ціна
за 1 літр
100-відсоткового
спирту, гривень
|
Роздрібна
ціна вина
або винного
напою
|
оптово-
відпускна
|
роздрібна
|
2208 30 -
2208 90
|
Горілка та
лікеро-
горілчані
вироби
|
68,05
|
89,8
|
|
2208 20
|
Спиртові
дистиляти та
спиртні напої,
одержані
шляхом
перегонки
виноградного
вина або
вичавок
винограду:
коньяк три
зірочки
|
95,35
|
131,6
|
|
коньяк чотири
зірочки
|
106,3
|
146,7
|
|
коньяк п'ять
зірочок
|
120,8
|
166,7
|
|
інші спиртові
дистиляти та
спиртні напої
|
95,35
|
131,6
|
2204, 2205
|
Вина:
|
|
|
|
|
у скляній тарі
місткістю 0,7 л
|
|
|
12
|
|
в іншій тарі
місткістю 1 л
|
|
|
12
|
2206 00,
крім
2206 00 31 00
2206 00 51 00
2206 00 81 00
|
Інші зброджені
напої; суміші
із зброджених
напоїв та
суміші
зброджених
напоїв з
безалкогольними
напоями
|
|
|
13
|
_______________
* Мінімальні оптово-відпускні і роздрібні ціни під час реалізації (продажу) горілки та лікеро-горілчаних виробів, коньяку три зірочки, коньяку чотири зірочки, коньяку п'ять зірочок та інших спиртових дистилятів та спиртних напоїв, одержаних шляхом перегонки виноградного вина або вичавок винограду, різного вмісту спирту в тарі різної місткості визначаються як добуток відповідних затверджених мінімальних цін, міцності за об'ємом (у відсотках) та місткості тари (у літрах), розділений на 100 відсотків.
** Мінімальна роздрібна ціна на вина або винні напої у тарі різної місткості розраховується як добуток затвердженої мінімальної ціни та місткості тари, розділений на 0,7.