ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Л И С Т
07.12.2005 N 11/4-29/15653-ЕП
Начальникам регіональних
митниць, митниць
( В доповнення до Листа додатково див. Листи Державної митної служби N 11/4-29/13864-ЕП (v3864342-06) від 07.12.2006 N 11/4-10.29/12417-ЕП (v2417342-09) від 22.12.2009 )
На виконання заходів щодо посилення митного контролю за операціями з цукром (п. 8 доручення Т.в.о. Голови Державної митної служби України N 115/1 від 04.11.05 р.) з метою надання допомоги при визначенні пріоритетних завдань, які повинні ставитися перед експертними підрозділами Центрального митного управління лабораторних досліджень та експертної роботи, надаємо перелік питань, які можуть бути вирішені фахівцями експертних підрозділів на сьогоднішній день, при дослідженні цукровмісних продуктів.

ПЕРЕЛІК

питань для здійснення класифікації цукровмісних продуктів згідно з ТН ЗЕД

Товарна позиція (підкатегорія) (2371а-14) Перелік питань
1701 1) визначення поляризації цукру, масової частки цукрози в перерахунку на суху речовину; 2) для цукру-сирцю - визначення масової частки інвертного цукру (або редукуючих речовин); 3) визначення природи сировини.
1702 1) ідентифікація продукту та визначення вмісту компонентів, що впливають на класифікацію (наприклад, наявність фруктози у глюкозному сиропі; вміст редукуючих речовин у мальтодекстрині) 2) встановлення наявності барвників, ароматизаторів
1703 Ідентифікація продукту та можливість віднесення до товарної позиції 1702
1806 10 Визначення масової частки цукрози, вмісту какао-порошку
2106 90 20 - 2106 90 59 Визначення вмісту цукрози, глюкози, ізоглюкози; наявності крохмалю та молочного жиру
Заступник Голови Служби
О.П.Шейко
WEB MD Office "НПО Поверхность",
www.master-d.com.ua