ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
31.10.2012 № 666 ( z1964-12 )
Зареєстровано Міністерстві
юстиції України
23 листопада 2012 р.
за № 1966/22278
№ з/п
|
Найменування послуги
|
Одиниця виміру
|
Розмір оплати, гривень
|
І
|
Проведення
|
||
1
|
Аналізу біохімічних і технологічних показників сільськогосподарських культур та продуктів їх переробки
|
||
1.1
|
пшениці озимої (ярої) м’якої
|
проба зерна
|
664,25
|
1.2
|
пшениці озимої (ярої) твердої
|
- " -
|
637,35
|
1.3
|
жита
|
- " -
|
448,75
|
1.4
|
ячменю
|
- " -
|
289,63
|
1.5
|
тритикале
|
- " -
|
462,93
|
1.6
|
вівса
|
- " -
|
250,30
|
1.7
|
проса
|
- " -
|
345,64
|
1.8
|
гречки
|
- " -
|
419,57
|
1.9
|
рису
|
- " -
|
259,27
|
1.10
|
гороху
|
- " -
|
260,67
|
1.11
|
сої
|
- " -
|
257,76
|
1.12
|
ріпаку
|
- " -
|
759,89
|
1.13
|
кукурудзи
|
- " -
|
364,21
|
1.14
|
картоплі
|
проба бульби
|
482,98
|
1.15
|
соняшнику
|
проба зерна
|
614,75
|
1.16
|
буряку цукрового, овочевих та баштанних культур
|
проба насіння
|
511,49
|
1.17
|
зеленої маси (кормового зерна)
|
проба
|
195,88
|
1.18
|
визначення вологості, жиру, клітковини, протеїну у шроті соняшниковому
|
проба шроту
|
241,43
|
1.19
|
визначення вологості, жиру, клітковини, протеїну у шроті ріпаковому
|
- " -
|
334,79
|
1.20
|
визначення вологості, жиру, клітковини, протеїну, уреази у шроті соєвому
|
- " -
|
294,13
|
2
|
Аналізу посівної якості посівного матеріалу
|
||
2.1
|
визначення сортової чистоти зразка насіння
|
проба посівного матеріалу
|
34,82
|
2.2
|
визначення маси 1000 насінин
|
- " -
|
30,56
|
2.3
|
визначення схожості, енергії проростання насіння
|
- " -
|
35,70
|
2.4
|
визначення вологості зразка насіння
|
- " -
|
32,92
|
2.5
|
визначення сортової чистоти сортів рослин методом SDS PAGE електрофорезу білків (пшениця)
|
проба рослинного матеріалу
|
431,32
|
2.6
|
визначення сортової чистоти сортів рослин методом Acid PAGE електрофорезу білків (пшениця, тритикале)
|
- " -
|
471,81
|
2.7
|
проведення електрофорезу гордеїнів методом розділення у поліакриламідному гелі з буферною системою (мурашина
кислота) для сортової ідентифікації та аналізу сортової чистоти ячменю
|
- " -
|
294,67
|
2.8
|
проведення електрофорезу гордеїнів методом розділення в поліакриламідному гелі з буферною системою (гліцин-оцтова кислота) для сортової ідентифікації та аналізу сортової чистоти ячменю
|
- " -
|
330,85
|
2.9
|
проведення електрофорезу запасних білків методом розділення в поліакриламідному гелі з буферною системою (гліцин-оцтова кислота) для ідентифікації ліній та аналізу ступеня
гібридності (кукурудзи та соняшнику)
|
- " -
|
341,58
|
3
|
Молекулярно-генетичного аналізу сортів рослин та рослинного матеріалу
|
||
3.1
|
Виділення ДНК із проб рослинного матеріалу
|
||
3.1.1
|
зернових культур та паростків кукурудзи
|
проба посівного матеріалу
|
219,47
|
3.1.2
|
олійних культур
|
- " -
|
260,43
|
3.1.3
|
насіннєвого та рослинного матеріалу
|
- " -
|
261,15
|
3.1.4
|
буряку цукрового
|
- " -
|
235,50
|
3.2
|
Аналіз сортів рослин та насіннєвого матеріалу на міст генетичних модифікацій методом полімеразної ланцюгової реакції
|
||
3.2.1
|
ідентифікація 35S - промотору
|
- " -
|
140,58
|
3.2.2
|
ідентифікація nos - термінатора
|
- " -
|
140,58
|
3.2.3
|
ідентифікація структурного гена сої
|
- " -
|
140,58
|
3.2.4
|
ідентифікація структурного гена кукурудзи
|
- " -
|
140,58
|
3.2.5
|
ідентифікація структурного гена ріпаку
|
- " -
|
140,58
|
3.2.6
|
ідентифікація структурного гена рослини
|
- " -
|
140,58
|
3.2.7
|
ідентифікація цільової послідовності ГМ
|
- " -
|
140,58
|
3.2.8
|
ідентифікація інтеграційно-приграничної ділянки
|
- " -
|
140,58
|
3.2.9
|
ідентифікація EPSPS - гена
|
- " -
|
140,58
|
3.2.10
|
ідентифікація RR сої 40-3-2
|
- " -
|
139,81
|
3.2.11
|
ідентифікація pat - гена в ГМ кукурудзи
|
- " -
|
140,58
|
3.2.12
|
ідентифікація pat - гена в ГМ ріпаку
|
- " -
|
140,58
|
3.2.13
|
ідентифікація barnase - гена в ГМ ріпаку
|
- " -
|
140,58
|
3.2.14
|
ідентифікація oxy - гена в ГМ ріпаку
|
- " -
|
140,58
|
3.2.15
|
ідентифікація gox 247- гена в ГМ ріпаку
|
- " -
|
140,58
|
3.2.16
|
ідентифікація bar - гена в ГМ кукурудзи
|
- " -
|
140,58
|
3.2.17
|
ідентифікація cry1Ab - гена в ГМ кукурудзи
|
- " -
|
140,58
|
3.2.18
|
ідентифікація npt II - гена в ГМ кукурудзи
|
- " -
|
140,58
|
3.3
|
Виділення ДНК із проб рослинного матеріалу з використанням КІТа
|
проба рослинного матеріалу
|
85,51
|
3.4
|
Визначення алельного стану мікросателітного локуса за допомогою ПЛР
|
- " -
|
178,73
|
3.5
|
Визначення поліморфізму міжмікросателітних послідовностей за допомогою ПЛР
|
- " -
|
143,48
|
4
|
Науково-технічної експертизи сортів рослин
|
проба посівного матеріалу
|
411,74
|
5
|
Польового обстеження посівів сільськогосподарських культур, сорти яких занесені до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні, та до Державного реєстру прав інтелектуальної власності на сорти рослин, з виїздом на місце
|
||
5.1
|
для самозапильних культур
|
1 га посіву
|
29,93
|
5.2
|
для перехреснозапильних культур
|
- " -
|
50,05
|
5.3
|
Визначення наявності генетичних модифікацій за допомогою імуноферментного аналізу (імунострипів)
|
||
5.3.1
|
визначення наявності генетичної модифікації стійкості до Раундапу в сої
|
- " -
|
197,81
|
5.3.2
|
визначення наявності генетичних модифікацій (стійкості до Раундапу, Cry 1Ab, Cry 1F, Cry 34Ab1, Cry 3A, Cry
3Bb, Cry 9C, Pat) в кукурудзі
|
- " -
|
197,81
|
5.3.3
|
визначення наявності генетичних модифікацій (стійкості до Раундапу Ліберті) в ріпаку
|
- " -
|
197,81
|
ІІ
|
Створення та поширення науково-технічної продукції
|
одиниця продукції
|
171,18
|
ІІІ
|
Здійснення ґрунтового та лабораторного сортового контролю
|
одна проба
|
1214,22
|
IV
|
Післяреєстраційне вивчення сортів рослин
|
||
1
|
злакові озимі
|
100 м-2
|
1236,11
|
2
|
злакові ярі
|
- " -
|
1148,98
|
3
|
ріпак озимий та ярий
|
- " -
|
1163,37
|
4
|
бобові
|
- " -
|
795,73
|
5
|
картопля
|
- " -
|
1345,34
|
6
|
соняшник
|
- " -
|
1015,90
|
7
|
кукурудза
|
- " -
|
733,97
|
8
|
буряк цукровий
|
- " -
|
806,49
|
9
|
буряк кормовий
|
- " -
|
769,01
|
10
|
овочеві
|
- " -
|
826,28
|
Директор Департаменту тваринництва
|
А.А. Гетя
|