12.07.2007 N 137
|
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
30 липня 2007 р.
за N 859/14126
Голова
ПОГОДЖЕНО:
Міністр аграрної
політики України
Т.в.о. Голови Державного комітету
України з питань регуляторної
політики та підприємництва
|
С.В.Сочнев
Ю.Ф.Мельник
С.М.Іголкін
|
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державного комітету
рибного господарства України
12.07.2007 N 137
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
30 липня 2007 р.
за N 859/14126
Заступник Голови
Держкомрибгоспу
|
В.В.Казімірчук
|
Додаток 1
до пункту 2.2 Порядку обліку
суб'єктів господарювання,
які здійснюють консервне
та пресервне виробництво
з риби та інших
водних живих ресурсів
На виконання вимог Закону України "Про рибу, інші водні живі
ресурси та харчову продукцію з них"
__________________________________________________________________
(найменування (П.І.Б.) суб'єкта господарювання)
_________________________________________________________________,
який здійснює виробництво консервів та пресервів, просить
надати номер для маркування продукції власного виробництва.
Додатки:
1. Відомості про консервне та пресервне виробництво з риби та
інших водних живих ресурсів.
2. Копія Статуту юридичної особи із зазначенням у ньому як
виду діяльності виробництво консервне та пресервне з риби та інших
водних живих ресурсів (для юридичних осіб).
3. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та
фізичних осіб-підприємців.
4. Копія довідки з Єдиного державного реєстру підприємств та
організацій України.
5. Копія дозволу територіальної установи державної
санітарно-епідеміологічної служби на виробництво консервів та
пресервів з риби та інших водних живих ресурсів, виданого на
підставі позитивного висновку державної санітарно-епідеміологічної
експертизи, з узгодженим асортиментом продукції.
6. Копія дозволу територіальної державної установи
ветеринарної медицини на виробництво консервів та пресервів з риби
та інших водних живих ресурсів на підставі його відповідності
ветеринарним вимогам.
7. Копія атестата акредитації виробничої лабораторії на право
проведення вимірювань з галуззю акредитації - для консервних
виробництв. Для пресервних виробництв можливе подання копії
атестата акредитації іншої вимірювальної лабораторії на право
проведення вимірювань з галуззю акредитації з додатком про галузь
акредитації та копії договору з такою лабораторією на проведення
таких вимірювань.
Заявник ознайомлений з вимогами пунктів 2.3, 2.6, 2.7 Порядку
обліку суб'єктів господарювання, які здійснюють консервне та
пресервне виробництво з риби та інших водних живих ресурсів.
Керівник підприємства
або фізична
особа - підприємець ________ _______________________________
(підпис) (прізвище, ім'я та по батькові)
Заступник Голови
Держкомрибгоспу
|
В.В.Казімірчук
|
Додаток 2
до пункту 2.2 Порядку обліку
суб'єктів господарювання,
які здійснюють консервне
та пресервне виробництво
з риби та інших
водних живих ресурсів
1. Повне найменування (П.І.Б.) суб'єкта господарювання, його
місцезнаходження (місце проживання)
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
2. Вид продукції, що виробляється (консерви та пресерви)
__________________________________________________________________
3. Адреса консервного та пресервного виробництва
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
4. Потужність виробництва та асортимент продукції
__________________________________________________________________
5. Інформація про виробництво (знов збудоване, переобладнане,
узяте в оренду тощо) _____________________________________________
__________________________________________________________________
Керівник підприємства
або фізична
особа - підприємець ________ _______________________________
(підпис) (прізвище, ім'я та по батькові)
Заступник Голови
Держкомрибгоспу
|
В.В.Казімірчук
|
Додаток 3
до пункту 2.5 Порядку обліку
суб'єктів господарювання,
які здійснюють консервне
та пресервне виробництво
з риби та інших
водних живих ресурсів
(Державний Герб України)
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА
ЗАРЕЄСТРОВАНО
в Переліку суб'єктів
господарювання,
які здійснюють консервне
та пресервне виробництво
з риби та інших водних
живих ресурсів
"___"___________ 200_ року
N _______
Видано ______________________________________________________
(найменування /П.І.Б./ суб'єкта господарювання, його
__________________________________________________________________
місцезнаходження /місце проживання/)
_________________________________________________________________,
який виробляє консерви та пресерви з риби та інших водних живих
__________________________________________________________________
(підкреслити)
ресурсів, за адресою _____________________________________________
__________________________________________________________________
та засвідчує, що йому наданий номер ______________________________
Голова Держкомрибгоспу ________ _______________________________
(підпис) (прізвище, ім'я та по батькові)
М.П.
Заступник Голови
Держкомрибгоспу
|
В.В.Казімірчук
|
Додаток 4
до пункту 2.6 Порядку обліку
суб'єктів господарювання,
які здійснюють консервне
та пресервне виробництво
з риби та інших
водних живих ресурсів
(Надавати на бланку
підприємства до 20 січня
року, наступного за звітним)
1. Найменування (П.І.Б.) та місцезнаходження (місце
проживання) суб'єкта господарювання під час надання номера
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
2. Найменування (П.І.Б.) та місцезнаходження (місце
проживання) суб'єкта господарювання під час подання інформації
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
3. Кількість консервів та пресервів, що вироблені за звітний
рік (тисяч умовних банок), за асортиментом (консерви в томатному
соусі, в олії, натуральні, пресерви з оселедців, скумбрії,
морської капусти тощо)
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
4. Відомості про атестат акредитації виробничої лабораторії
(номер, дата атестата акредитації, назва органу, який видав його,
термін дії атестата)
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
5. Дата надання інформації _________________________________
Керівник підприємства
або фізична
особа - підприємець ________ _______________________________
(підпис) (прізвище, ім'я та по батькові)
Заступник Голови
Держкомрибгоспу
|
В.В.Казімірчук
|
Додаток 5
до пункту 2.8 Порядку обліку
суб'єктів господарювання,
які здійснюють консервне
та пресервне виробництво
з риби та інших
водних живих ресурсів
-----------------------------------------------------------------------
|N |Найменування |Назва |Наданий|Потужність |Номер, |Примітка|
|з/п|(ПІБ) |підрозділу,|номер |виробництва|дата | |
| |суб'єкта |судна, | | |витягу | |
| |господарювання,|цеху, | | |з | |
| |його |якому | | |переліку| |
| |місце- |наданий | | | | |
| |знаходження |номер, та | | | | |
| |(місце |його | | | | |
| |проживання) |реквізити | | | | |
|---+---------------+-----------+-------+-----------+--------+--------|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
|---+---------------+-----------+-------+-----------+--------+--------|
| | | | | | | |
|---+---------------+-----------+-------+-----------+--------+--------|
| | | | | | | |
|---+---------------+-----------+-------+-----------+--------+--------|
| | | | | | | |
|---+---------------+-----------+-------+-----------+--------+--------|
| | | | | | | |
|---+---------------+-----------+-------+-----------+--------+--------|
| | | | | | | |
|---+---------------+-----------+-------+-----------+--------+--------|
| | | | | | | |
|---+---------------+-----------+-------+-----------+--------+--------|
| | | | | | | |
-----------------------------------------------------------------------
Заступник Голови
Держкомрибгоспу
|
В.В.Казімірчук
|