Харківська обласна рада
БАЗА ДАНИХ НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ
Головна
Зміст
Допомога
Харківська обласна рада
278 Про затвердження Інструкції із застосування позначки придатності та ветеринарних штампів і внесення змін до Інструкції по клеймуванню м'яса
ПОШУК ПО ВСІЙ БАЗІ
771 Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
(23/12/1997)
19 Про затвердження Інструкції по клеймуванню м'яса
(12/06/1997)
524 Про затвердження Правил передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м'яса та м'ясних продуктів
(21/06/2002)
17 Умови і правила провадження діяльності з відкриття та функціонування штемпельно-граверних майстерень, виготовлення печаток і штампів
(11/01/1999)
1130 Про внесення змін до Інструкції із застосування позначки придатності та ветеринарних штампів
(17/11/2010)
1317 Про затвердження Інструкції з товарознавчої оцінки та маркування м'яса
(17/11/2011)
Copyright © 1996 - 2024 by LICA